Αστακός για τις γάτες!
Και μετά διαμαρτυρόμαστε ότι έχει πέσει φτώχεια ή ότι δεν είμαστε φιλόζωοι. Εδώ ακόμα και οι γάτες τρώνε αστακό. Είναι δε τόσο πολύς που περισσεύει!
Προς απόδειξη η φωτογραφία έξω από κατάστημα. Αλλά και να μην υπήρχε, μια βόλτα τις πρωινές ώρες και θα συναντήσετε πλείστα ανάλογα περιστατικά. Να σχολιάσω περισσότερο; Και τι θα κερδίσω; Μπας και θα ιδρώσει το αυτί του παραβάτη ή μήπως των αρμοδίων;
ΥΓ: Μια λύση θα ήταν ο ίδιος ο σύλλογος Καφέ Μπαρ & Εστιατορίων, να πάρει πρωτοβουλία και μέσα σ’ ένα πλαίσιο αυτορύθμισης να κάνει τις κατάλληλες υποδείξεις στα μέλη του. Πιστεύω ότι ο δραστήριος και ευαισθητοποιημένος Πρόεδρος του συλλόγου, θα πρέπει να σκεφτεί αυτή την πρόταση. Θα είναι μια στάση ευθύνης που όλοι θα επικροτήσουμε.
1 Απάντηση
[…] Αστακός για τις γάτες! ↩ […]