Τώρα ξύπνησαν;

Share

Τώρα ξύπνησαν στην ΤΕΔΚ και είδαν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο Σεληνάρι; Χρόνια γινόμαστε όλοι μάρτυρες της κατάσταση, χωρίς πέρα των διαπιστώσεων να έχω δει ιδιαίτερες ενέργειες για το θέμα. Σεληνάρι, Εθνική οδός, Σαθρά πετρώματα - 20080824Ηδη από το καλοκαίρι φαινόταν πως η κατάσταση έχει χειροτερέψει1.

Οταν πλέον αποφάσισε η ΔΕΣΕ να πάρει μέτρα2, αρχίσαμε να διαβάζουμε για το θέμα. Και πάλι όμως, οι εργασίες φαίνεται πως θα αργήσουν και θα μας βρει η σεζόν με τον δρόμο τουλάχιστον μισοκλεισμένο.
Επρεπε να είναι έτοιμος ο εργολάβος να ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου, ώστε να προλάβουν (αν προσπαθήσουν…) να τελειώσουν πριν αρχίσει η νέα σεζόν και όχι να περιμένουμε πότε θα γίνει η δημοπρασία.
Δυστυχώς οι φόβοι που είχα εκφράσει στην προηγούμενη ανάρτηση μου, επιβεβαιώθηκαν. Εν μέσω κρίσης, θα υπάρχει αρκετή ταλαιπωρία στο σημείο. Για μια ακόμα φορά, με τη σιωπή ή την ανοχή μας, επιτρέπουμε να εξελίσσονται τα πράγματα με ρυθμούς δημοσίου.

Αν κρίνω από τον χρόνο που πήρε το έργο στην έξοδο του Αγίου Νικολάου (που ήταν σαφώς ευκολότερο και μικρότερο), υποπτεύομαι πως θα αργήσουμε καιρό να το δούμε να ολοκληρώνεται. Να ευχόμαστε να είναι τελειωμένο πριν και την μεθεπόμενη σεζόν.
Και σε άλλους νομούς βλέπουμε να υπάρχουν προβλήματα, αλλά μόνο εδώ καθυστερούν υπερβολικά να λυθούν. Γιατί; Δεν μας υπολογίζουν; Δεν διεκδικούμε; Μάλλον και τα δύο…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 5 Μαΐου 2009

    […] Τώρα ξύπνησαν; ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 07:30 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.