Μπράβο στον κ. Τσουκάκη

Share

Η μαρίνα (ΔΕΠΑΜΑΝ) δεν παύει να είναι μια δημοτική επιχείρηση που πέρα από τα οικονομικά της, πρέπει να έχει και ένα ανθρώπινο πρόσωπο.

Και αυτό δεν συμβαίνει από τη στιγμή που εκδιώκει άδικα ένα υπάλληλο της (τον Χαλκιαδάκη Λουκά) οδηγώντας τον σπίτι του, και από την άλλη να ταλαιπωρεί αφάνταστα ένα νεφροπαθή, φτάνοντας τον να κουβαλά με τα χέρια τα τρόφιμα, τα νερά και τα αναψυκτικά μέχρι την καντίνα του. Αυτή είναι περιληπτικά η τοποθέτηση του κ. Τσουκάκη Κωστή για το θέμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό και κανείς δεν έχει την ευαισθησία να παρέμβει ώστε να λυθεί.

Η πρόεδρος της ΔΕΠΑΜΑΝ κα Βιδάκη-Γιαννικάνη, είπε ότι δεν ισχύουν όσα ο κ. Τσουκάκης ανέφερε. Ομως υπάρχουν στοιχεία που την διαψεύδουν για το θέμα του υπαλλήλου, ενώ μέχρι και σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει για τον νεφροπαθή.

Εξοργίζομαι από το ψέμα και την υποκρισία και εκπλήσσομαι από το μέγεθος της εμπάθειας τους. Παρουσία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κουνενάκη καμία λύση δεν δόθηκε.

Επαναλαμβάνω… δεν θα κλείσει το θέμα μέχρι να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.