Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο 2

Share

Δέχθηκα και την κριτική του Δημάρχου για το θέμα των δώρων του Πάσχα. Ο κ. Κουνενάκης δήλωσε ότι πληρώθηκαν από κάποιο ταμείο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος μαζί με τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του ΔΣ.

Δήλωσε ακόμα ότι η αγορά έγινε από Super Market της πόλης και ότι για ένα τέτοιο θέμα δεν θα έπρεπε να “γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά”!!! Λες και δεν ήταν ο ίδιος που κάλεσε τον δημοσιογράφο της “Ανατολής” για τις σχετικές φωτογραφίες…

Πριν μερικές μέρες όμως δήλωσε στο ραδιόφωνο “Λατώ 103,3” ότι τα πλήρωσε ο ίδιος. Τώρα δηλώνει άλλα, και πριν το Πάσχα είχαμε διαβάσει στην τοπική εφημερίδα ότι τα δώρα ήταν από τον Δήμο.

Τι ισχύει απ΄ όλα αυτά που έχει πει;

Οι αντιφάσεις έχουν αυξηθεί πλέον και δημιουργούνται ακόμα περισσότερα ερωτηματικά. Κατόπιν αυτού είναι αναγκαίο να προσκομιστεί η απόδειξη, προκειμένου να διαπιστωθεί του λόγου το αληθές.

Το θέμα είναι ηθικό και μείζον και δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά για την προέλευση των χρημάτων. Περιμένω ότι ο Δήμαρχος θα έχει την ευαισθησία να ξεκαθαρίσει το θέμα προσκομίζοντας την απόδειξη, ώστε να πάψει να είναι εκτεθειμένος.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 14 Ιουνίου 2008

    […] Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο 2 ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 8:17 | […]

  2. 1 Σεπτεμβρίου 2008

    […] Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο 2 ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 7:15 | […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.