Η υποκρισία στο έπακρον…

Share

Πριν μέρες έγραφα πάλι για τον ΣΥΡΙΖΑ και το τρόπο που ασκεί την πολιτική του. Σήμερα είδα στο blog του ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Νικολάου, ανακοίνωση του γραφείου της Σητείας με ημερομηνία 10/5/2008. Λέει μεταξύ άλλων:

“Δυστυχώς ο κος Δήμαρχος Σητείας δεν τήρησε την ίδια υπεύθυνη στάση και την επομένη της πυρκαγιάς με δηλώσεις του προεξόφλησε το πόρισμα της Π.Υ.”

“Και αντί ο κος Δήμαρχος και η παράταξή του να αναλάβουν έστω για μια φορά την ευθύνη προχωρούν ακόμη παραπέρα και η απάντηση στις ορθές επισημάνσεις του δημάρχου Ιτάνου Κου Χατζηνάκη, ήταν η απαγόρευση στο Δήμο Ιτάνου να εναποθέτει τα απορρίμματα του στο ΧΥΤΑ Σητείας”.

“Οι δηλώσεις του κου Κουρουπάκη για σαμποτάζ, υπονομευτές, οργανωμένα σχέδια και εχθρούς του τόπου είναι γραφικές. Οι ενέργειές του όμως επικίνδυνες”.

 

Εγώ να ρωτήσω μερικά πράγματα. Μήπως το ίδιο δεν έκανε και ο δικός μας Δήμαρχος Αγίου Νικολαόυ κ. Δημήτρης Κουνενάκης, όταν μιλούσε για εμπρησμούς στις καντίνες της ΔΕΤΑΔΑΝ, πριν ακόμα υπάρξει κάποιο πόρισμα;
Μήπως τα ίδια δεν έλεγε ο δικός μας Δήμαρχος μιλώντας για υπονομευτές, ηθικούς αυτουργούς κλπ;
Μήπως δεν ήταν ο δικός μας Δήμαρχος που “τιμώρησε” την Κοινότητα Βραχασίου αρνούμενος τα σκουπίδια της στον ΧΥΤΑ, επειδή δεν τον στήριξε στην ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου;

Την ίδια σχεδόν στάση διαπιστώνουμε από δύο διαφορετικούς Δημάρχους. Μόνο που διαπιστώνω τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η υποκρισία στο έπακρον…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.