Για τον Νεφροπαθή

Share

Κυρίως για το θέμα του νεφροπαθή που έχει την καντίνα στην μαρίνα Αγίου Νικολάου, βγήκα σήμερα στο ραδιόφωνο του “Λατώ 103,3”.

Κάλεσαν τον Δήμαρχο για το θέμα, αλλά δήλωσε ψευδώς ότι δεν το γνωρίζει. Και λέω ψευδώς, γιατί στο γραφείο του είχε γίνει συνάντηση και συζήτηση, με τη συμμετοχή της συζύγου του νεφροπαθή. Μάλιστα δήλωσε την συμπάθεια του, αλλά δεν ήταν (λέει) αρμόδιος αυτός αλλά το Δ.Σ. της μαρίνας!
Γιατί λοιπόν λέει ψέματα ο Δήμαρχος ότι δεν γνωρίζει το θέμα;

Ο σταθμός μετά επικοινώνησε και με την Πρόεδρο της ΔΕΠΑΜΑΝ κ. Βιδάκη-Γιαννικάκη. Ανεξάρτητα με την έντονη αντίδραση μου στη στάση που τηρούν έναντι του νεφροπαθή, οφείλω να πω ότι είναι προς τιμήν της ότι μίλησε για το θέμα και δεν απέφυγε την τοποθέτηση.

Το συμπέρασμα είναι ότι παρά τα προβλήματα που του έχουν μέχρι σήμερα δημιουργήσει, ότι η Πρόεδρος θα ελέγξει όπως δήλωσε το θέμα και θα διευκολύνει την πρόσβαση στον χώρο.

Ελπίζω επιτέλους να παύσει η δίωξη του. Είναι κρίμα να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο σε ένα άνθρωπο που χρειάζεται συχνή αιμοκάθαρση και που δεν έχει άλλους πόρους και δυνατότητα να ζήσει την οικογένεια του.

Περιμένω να δω τις επόμενες μέρες τι θα γίνει και αν χρειαστεί θα επανέλθω.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    Είναι δυνατό να κυνηγούν ένα νεφροπαθή και να μη μιλά ούτε η αντιπολίτευση στο δήμο;

  2. Ο/Η Δανιήλ λέει:

    Ντροπή μας. Θα ήταν ντροπή μας η κατάσταση, ακόμα και αν δεν είχε ο άνθρωπος αυτό το πρόβλημα, λόγω της γενικότερης συμπεριφοράς μας.

  1. 2 Ιουλίου 2008

    […] Για τον Νεφροπαθή ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 12:09 | […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.