Ελεος πια κ. Κουνενάκη

Share

Αυτή η κάρτα ήταν συραμμένη πάνω σε κάθε τσάντα που μοίρασε ο Δήμος Αγίου Νικολάου τις ημέρες του Πάσχα σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα:
Αν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης πλήρωσε το περιεχόμενο στις τσάντες από την τσέπη του, τότε καλά έκανε και έβαλε την κάρτα. Αν όμως πληρώθηκαν από τον Δήμο Αγίου Νικολάου (δηλαδή απ’ όλους εμάς τους δημότες), τότε είναι απαράδεκτη.

Το σωστό θα ήταν να έγραφε “Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου” ή κάτι παρόμοιο.

Με έξοδα του Δήμου και των πολιτών κάνει δημόσιες σχέσεις; Μάλιστα έχει και ρεκόρ αυτή η κάρτα. Τρεις φορές αναφέρεται στο όνομα και την ιδιότητα του! Ελεος πια κ. Κουνενάκη.

Τέτοια καπηλεία είναι πρωτοφανής. Είναι αδιανόητη και απαράδεκτη η ενέργεια του κ. Κουνενάκη. Μου το είχαν αναφέρει και επειδή δεν το πίστευα, ζήτησα να μου φέρουν την κάρτα να την δω ο ίδιος. Είχα δει την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον τύπο και ότι κάποια κάρτα υπήρχε πάνω στις τσάντες, αλλά δεν περίμενα ότι θα έφταναν σε τέτοια εκμετάλλευση της οικονομικής ανέχειας κάποιων συμπολιτών μας.

Μάλιστα κατά το παρελθόν έχω καυτηριάσει το θεαθήναι που τους χαρακτηρίζει, αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Πολίτες μου μετέφεραν την οργή και την αγανάκτηση τους. Να πω ότι δεν μπορώ να βρω καμία δικαιολογία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 6 Ιανουαρίου 2009

    […] Ελεος πια κ. Κουνενάκη ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.