Ας κοιτάξει ο Δήμαρχος τα του οίκου του

Share

Είχα ακούσει στη συνέντευξη του Δημάρχου Αγίου Νικολάου στο “Λατώ 103,3” τα παράπονα του για τον φωτισμό στον χώρο αρμοδιότητα του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου.

Εκανα μια βόλτα το βράδυ και είδα κάποιες λίγες λάμπες καμένες και όχι αυτή την εντύπωση που μου έδωσε από το ραδιόφωνο ο Δήμαρχος.

Είδα ακόμα στον πεζόδρομο που οδηγεί από την Κιτροπλατεία στην Μαρίνα, σχεδόν όλα τα φωτιστικά ξηλωμένα ή σπασμένα. Ηταν εντελώς απαράδεκτη κατάσταση.

Ο Δήμαρχος βέβαια, δεν είχε κάνει το ελάχιστο σχόλιο ώστε να καταδικάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά όσων τα καταστρέφουν συστηματικά.

Διαπίστωσα επίσης πολλά σκουπίδια, ενώ αρκετούς κάδους τους έχουν κλέψει ή πετάξει στη θάλασσα, υποθέτω οι ίδιοι που προκάλεσαν και τις υπόλοιπες ζημιές.

Εμαθα ότι για την καθαριότητα στον χώρο του Λ.Τ.Λ. υπάρχει σύμβαση με τον Δήμο αξίας 40.000 ευρώ και αναρωτιέμαι γιατί ο Δήμαρχος δεν στέλνει τα συνεργεία να καθαρίσουν και εκεί. Μήπως για να κατηγορεί το Λ.Τ.Λ. ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά του; Δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται πρώτα απ’ όλα η πόλη;
Εκτός των άλλων είναι και μέλος της Λιμενικής Επιτροπής, άρα φέρει ευθύνη και ο ίδιος για τα όποια προβλήματα υπάρχουν…

ΥΓ: Ενώ είχα γράψει τα παραπάνω, δεν δημοσίευσα το άρθρο μια και είχα να βάλω κάποια άλλα. Φεύγοντας από το γραφείο μου βρέθηκα στο απόλυτο σκοτάδι. Θεώρησα ότι ήταν κάποια βλάβη, αλλά έπεσα έξω. Οι λάμπες από το Rex μέχρι ψηλά στο τέλος του οικοπέδου καμένες όλες αυτή τη φορά (ίδια κατάσταση και σήμερα). Απέναντι στο “Σόχο” σκοτάδι και εκεί. Το ίδιο και στο σπίτι μου (εκεί είναι μόνιμα σκοτάδι). Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Δήμαρχος δεν κοιτάζει πρώτα τα του οίκου του…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.