Σε τεντωμένο σχοινί

Share

Ακόμα δεν έχει τολμήσει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δήμητρης Κουνενάκης, να επιλέξει τους νέους Αντιδημάρχους. Πρέπει να αποτελεί Πανελλήνια εξαίρεση. Κύριος λόγος, οι αντιδράσεις που υπάρχουν στις σκέψεις για μείωση τους[1. Να μειώσει τους συμβούλους] ή χρησιμοποίηση προσώπων που ήταν και στην προηγούμενη σύνθεση. Σαν τέτοια, θεωρούνται του κ. Αικατερινάκη, αλλά ίσως και του κ. Βάρδα (που ακούγεται τελευταία), στην προσπάθεια να κρατήσει ισορροπίες.

Μόνο που η δέσμευση για αλλαγή όλων, δημιουργεί άλλα προβλήματα, κυρίως με αυτούς που “αποστρατεύθηκαν”, με εντονότερο αυτό του κ. Κλώντζα, που όπως διατείνεται, σε αυτόν οφείλει την εκλογή του κ. Κουνενάκης.

Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι, δεν θέλουν να χρεωθούν την αποτυχία της Δημοτικής Αρχής, ταυτιζόμενοι με τις πράξεις της ή με την ανάληψη θέσεων ευθύνης, γεγονός που θα δυσκόλευε και τις εξελίξεις που δρομολογούνται για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Τι θα κάνει λοιπόν; Βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Οι αντιδρώντες περιμένουν τις αποφάσεις του, ώστε να αποφασίσουν και αυτοί ποια θα είναι η στάση τους προς τη νέα Δημοτική Κίνηση που βρίσκεται στα σκαριά[2. Νέα δημοτική κίνηση…], αλλά και αν είναι συγκρουσιακή η στάση τους από εδώ και μετά. Οι δυνάμεις δείχνουν να είναι φυγόκεντρες και δεν είναι πιθανό να αλλάξει αυτό…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΤΗ ΜΑΚΑΡΙΑ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.