Πρόγραμμα περιοριορισμού των κεραιών

Share

Με το πρόβλημα των κεραιών ασχολείται καταχώρηση στο Portal του Δήμου Αγίου Νικολάου.1 Οχι βέβαια γιατί αποφασίστηκε να ληφθούν μέτρα στον Δήμο μας. Απλά έρχεται για μια ακόμα φορά να επιβεβαιώσει, ότι αλλού υπάρχουν πρωτοβουλίες, ενώ στον Δήμο μας αρκούμαστε να διαπιστώνουμε τι γίνεται στους άλλους δήμους…Κεραίες τηλεόρασης - ραδιοφώνου

Με ανάλογο τίτλο2 τον Αύγουστο, είχα προτείνει την δημιουργία ενός και μόνο σημείου λήψεως και την διανομή του σε όλα τα κτήρια, με παράλληλη αξιοποίηση για πρόσθετες υπηρεσίες. Θα ήταν μια λύση με πολλαπλά πλεονεκτήματα.
Είχα μάλιστα προτείνει πιλοτικά να εφαρμοστεί στην Κριτσά. Ενα παραδοσιακό (;) χωριό, που πρόκειται σύντομα να  γίνει υπογείωση στο δίκτυο της ΔΕΗ, αλλά και να πλακοστρωθεί ένα τμήμα του.
Θα μπορούσε να συνδυαστεί και αυτή η πρωτοβουλία στο πλαίσιο της ενίσχυσης του παραδοσιακού χαρακτήρα του χωριού, αλλά δεν το είδα στις εξαγγελίες.

Μου φαίνεται πως εδώ (λαϊκιστί) κοιμούμαστε. Μόνο που όταν ξυπνήσουμε θα είναι αργά…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.