Τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια;

Share

Στο site της τοπικής μας εφημερίδας “Ανατολή” υπάρχει μία ψηφοφορία εδώ και καιρό. Αφορά την αύξηση των δημοτικών τελών που έγιναν πριν μερικούς μήνες. Τα αποτελέσματα (σήμερα) είναι αυτά που βλέπετε στο γράφημα.

Ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία (83,1%) πιστεύει ότι είναι πάρα πολύ υπερβολικές οι αυξήσεις, ενώ καθόλου θεωρεί μόλις το 4,8%.

Να επισημάνω ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις μπορεί να περιέχουν σημαντικό στατιστικό λάθος, όμως είναι πασιφανές ότι όσο και να είναι δεν μπορεί να αλλάξει τα συμπεράσματα.

Πάντως, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετές οι αυξήσεις και ο Δήμος πήρε δάνειο 10.000.000 ευρώ και αν δεν κάνω λάθος για το ύψος 400.000 ευρώ πήρε και η ΔΕΤΑΔΑΝ (πάνω που είχε σχεδόν ξεχρεώσει).

Δεν ξέρω αν θα πιάσουν τόπο αυτά τα χρήματα. Ξέρω όμως ότι είναι πολλά και δεσμεύουν και επόμενες δημοτικές αρχές.

Και λέω, αν τα δημοτικά τέλη παρά την υπερβολική τους αύξηση δεν αρκούν να χρηματοδοτήσουν τις ανάγκες του δήμου, τότε τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια όταν θα πληρώνουμε και τα χρεολύσια των δανείων;

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.