Ποιος θα πληρώσει;

Share

Καιρό τώρα φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες τοποθέτησης της υποδομής για το ευρυζωνικό δίκτυο, το οποίο θα συνδέει μεταξύ τους πόλεις και νομούς.Ευρυζωνικό Δίκτυο, Καταστροφή διαγράμμισης - 200901021233

Οσοι κινήστε στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο (παλαιό και νέο) εντός και εκτός νομού θα δείτε ότι σε κάποια τμήματα (για δεκάδες χιλιόμετρα) στην άκρη του δρόμου, πάνω στην συνεχόμενη λευκή γραμμή, ανοίχθηκε το κανάλι για την τοποθέτηση του δικτύου οπτικών ινών (την χρησιμοποίησαν σαν οδηγό!). Με το κλείσιμο του καναλιού με άσφαλτο, η λευκή γραμμή δεν υπάρχει πλέον.

Μετά την ολοκλήρωση, περίμενα ότι θα γινόταν ξανά η διαγράμμιση από το εργολάβο, όπως έχει υποχρέωση, όμως έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν φαίνεται πιθανό.

Παράλληλα, ειδικά τώρα τον χειμώνα που πολλές φορές η ορατότητα είναι λόγω καιρικών συνθηκών είναι άσχημη, η διαγράμμιση είναι αναγκαία για αποφυγή ατυχήματος.

Αναρωτιέμαι γιατί θα πρέπει να πληρώσει το δημόσιο, δηλαδή εμείς, αυτό το κόστος. Η Νομαρχία Λασιθίου και η ΔΕΣΕ, πρέπει να ζητήσουν άμεσα από τον εργολάβο, να αποκαταστήσει με δικά του έξοδα την διαγράμιση που κατέστρεψε.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 27 Φεβρουάριος 2009

    […] Ποιός θα πληρώσει; ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 07:30 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.