Μονοδρομήθηκε το Σεληνάρι

Share

Μονοδρομήθηκε τελικά το Σεληνάρι, μετά από τρεις μέρες καθυστέρηση1. Ετσι από την Δευτέρα, όσοι έρχονται στον νομό Λασιθίου συνεχίζουν κανονικά στην εθνική, ενώ όσοι κατευθύνονται προς Ηράκλειο πηγαίνουν από τον παλαιό εθνικό μέχρι την Ντάρμαρο.Σεληνάρι, Κυκλοφορίακές ρυθμίσεις - 200901051955

Περιπολικά της αστυνομίας βρισκόταν εκεί από νωρίς ώστε να βοηθούν στην εφαρμογή του μέτρου, ενώ ανάλογες πινακίδες έχουν τοποθετηθεί για να βοηθούν στην κίνηση και να ενημερώνουν τους οδηγούς, αλλά και για την αποφυγή ατυχημάτων.

Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κάποια προστατευτική κατασκευή, ώστε να προστατεύει τα διερχόμενα οχήματα στην περίπτωση που υπάρξει κάποια πτώση βράχων κατά την διέλευση τους. Ελπίζω ότι απλά δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί.

Πάντως, για μένα το ζήτημα είναι πότε θα ξεκινήσουν τα έργα και πότε θα ολοκληρωθούν. Θα είναι απαράδεκτο να μείνει έτσι η κατάσταση για την επόμενη τουριστική σεζόν. Αν έτσι προβλέπεται, τότε θα αποτελεί εμπαιγμό και πρέπει η Νομαρχία και τοπικοί φορείς να αντιδράσουν από τώρα…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.