Αμάν πια

Share

Μέρες μετά από τα έργα για την εγκατάσταση του δικτύου οπτικών ινών και οι σωλήνες που βλέπετε (υπάρχουν και άλλες πιο κάτω) παραμένουν εκεί.

Κάπου στην κορυφή της Πλαστήρα, οι σωλήνες κλείνουν το πεζοδρόμιο και ο κάδος εξασφαλίζει ότι οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα για να περάσουν.

Και λέω, χρειάζεται να υπάρξει κάποια διαμαρτυρία; Χρειάζεται να γράψω εγώ ή να τηλεφωνήσει κάποιος πολίτης;

Γιατί τα βάζει ο Δήμος με επαγγελματίες και ιδιώτες που καταλαμβάνουν ή παρκάρουν σε πεζοδρόμια; Δεν μπορεί να μας λέει ο Δήμαρχος ότι “κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου” και από την άλλη ο ίδιος ο Δήμος να μην τον σέβεται.

Δεν υπάρχει κανείς στο Δήμο που να κάνει μία βόλτα που και που στην πόλη και τα χωριά; Που να βλέπει τα στραβά και να παρεμβαίνει; Ή μήπως θα μας θυμηθούν κοντά στις εκλογές;

Δεν μπορώ να δεχθώ πάλι ότι οι άρχοντες μας δεν τα βλέπουν όταν οδηγούν ή κυκλοφορούν. Τι περιμένουν δηλαδή για να κάνουν κάτι;

Πρέπει να αγανακτούμε και να τα λέμε δημόσια; Και μετά να σου λέει ο Δήμαρχος ότι θες να παίξεις σε άλλο γήπεδο.

Δηλαδή ούτε τα απλά και τα ανέξοδα δεν βλέπουμε να αλλάζουν. Αυτά που έχουν σχέση με την καθημερινότητα μας. Τι άλλο να περιμένουμε; Αμάν πια.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    Και να έχεις δίκιο που να το βρεις. Ακόμα και ο δήμος λέει και κάνει ότι γουστάρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.