Δεν καταλαβαίνω γιατί

Share

Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόση κουβέντα για τα γραφόμενα στο ιστολόγιο μου.

Πιστεύω ότι στο ίδιο πλαίσιο βρίσκονται οι περισσότεροι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν, την ίδια αγανάκτηση έχουν, την ίδια απορία εκφράζουν για πολλά από όσα συμβαίνουν.

Σε τελική ανάλυση δημοκρατία έχουμε και μπορεί ο καθένας να εκφράζεται ελεύθερα. Ειδικά όταν τεκμηριώνει τις απόψεις του και είναι ανοικτός στον αντίλογο. Αν οποιοσδήποτε ενοχλείται από αυτά που σχολιάζω, δεν έχει παρά να απαντήσει παραθέτοντας τα επιχειρήματα του.

Πρόθεση μου δεν είναι να θίξω κάποια πρόσωπα, αλλά να συμβάλλω στο να αλλάξουν κάποια πράγματα στον τόπο μας. Γι’ αυτό παίρνω θέση ακόμα και αν δεν είναι αρεστή.

Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί και να έχω άριστη άποψη για κάποια από τα πρόσωπα που έχω ασχοληθεί μαζί τους έμμεσα ή άμεσα. Το αν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους ή το αν συμφωνώ με κάποιες πράξεις τους, είναι ένα άλλο θέμα.
Θα πρέπει
να καταλάβουν ότι είναι δημόσια πρόσωπα, και ως τέτοια πρέπει να δέχονται την κριτική.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.