Καλά Χριστούγεννα

Share

Εύχομαι το άστρο των Χριστουγέννων
να φωτίζει τα βήματα μας για ένα καλύτερο κόσμο

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους


x-mas2008

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Μαυρης Αντωνης λέει:

    χρονια πολλα κ καλα με υγεια κ χαρα

  2. Ο/Η Anwnymos λέει:

    Θα ήθελα να ευχηθώ από αυτή τη στήλη σε όλους τους αναγνώστες του συγκεκριμένου ιστολογίου, Καλή Χρονιά και ο ερχομός του νέου έτους να φέρει αυτό που ο καθένας επιθυμεί.
    Το ιστολόγιο αυτό μας έχει δώσει την δυνατότητα του δημόσιου διαλόγου και της αντιπαράθεσης σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία. Πέρα από τις όποιες προσωπικές αντιλήψεις, σκέψεις αλλά και πολιτικής τακτικής που προωθούνται μέσα από τα ιστολόγια, δεν παύουν αυτά να είναι ένα μέσο γόνιμου διαλόγου. Ελπίζω ότι ο νέος χρόνος θα φέρει τον πλουραλισμό και στα νέα αυτά μέσα ενημέρωσης. Τα ιστολόγια μπορούν ως «εναλλακτικά media» όχι μόνο να μην οδηγήσουν στην απομόνωση αλλά να παρακινήσουν κιόλας τους πολίτες να πάρουν ενεργά μέρος στην κοινωνική ζωή και να ακουστούν τα προβλήματα και οι σκέψεις τους. Μπορούν να συμβάλουν διανέμοντας πληροφορίες και δημιουργώντας ένα περιβάλλον, το οποίο συντελεί στην αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση, αναφέροντας τα γεγονότα με ακρίβεια και ολοκληρωμένα, χωρίς μεροληψία και μονομέρεια. Από την άποψη αυτή το αναγνωστικό κοινό ή οι πολίτες μπορούν να παίξουν κάποιο ρόλο, χρειάζονται όμως δημοκρατική αγωγή, δημοκρατικό κλίμα και δημοκρατικές επιθυμίες για να συμβάλουν στην αλλαγή. Όμως θα πρέπει βεβαίως να είμαστε προσεκτικοί, για την ανάθεση στα εναλλακτικά αυτά μέσα ενημέρωσης ρόλων και λειτουργιών που βρίσκονται πέρα από το πεδίο αρμοδιότητάς τους δηλαδή να συλλέγουν και διαδίδουν πληροφορίες και απόψεις. Αυτό προϋποθέτει πρωτίστως την επιθυμία των ιδιοκτητών των ιστολογίων (ή Blogers όπως αποκαλούνται) για αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση, αποβάλλοντας τις «παιδικές αρρώστιες» της εξουσίας του Τύπου.
    Καλή Χρονιά και πάλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.