Απάντησε η Αντιδήμαρχος

Share

Η Αντιδήμαρχος για την οποία είχα σχολιάσει1 το θέμα της επιλογής του παιδιού της για τα ΚΔΑΠ, απάντησε μέσω της εφημερίδας “Ανατολή”.

Κατ’ αρχήν να διευκρινίσω ότι ουδέποτε ανέφερα ούτε υπονόησα ότι πήρε την θέση κάποιου άλλου παιδιού, ούτε και θεώρησα ότι υπήρξε διαβλητή διαδικασία, όπως μπορείτε να δείτε και από την καταχώρηση μου. Φαίνεται μάλιστα και από την εικόνα αλλά και την παραπομπή, ότι την αξιολόγηση δεν την έκανε ο Δήμος αλλά η Εργατική Εστία.

Θα συμφωνήσω μαζί της για τα σκληρά κριτήρια που υπήρχαν και που ουσιαστικά συνηγορεί με τα ερωτηματικά μου πως είναι δυνατόν με οικογενειακές επιχειρήσεις, ακίνητα και τεχνικό γραφείο, να δηλώνει τόσο χαμηλό οικογενειακό εισόδημα (κάτω από 26.000 ευρώ).
Αν λάβει κανείς υπόψιν ότι ως Αντιδήμαρχος έχει (καθ υπολογισμόν) ετήσιες απολαβές περίπου 15.000 ευρώ(;), τότε το εισόδημα (μαζί με τον σύζυγο) είναι λιγότερο από 11.000 ευρώ!!!
Αυτό ακριβώς το γεγονός υπήρξε και η αιτία του δικού μου προβληματισμού, όπως και αρκετών συνδημοτών.
Οταν άλλοι συμπολίτες
δεν είχαν την τύχη να επιλεγούν τα τέκνα τους, λόγω των πράγματι πολύ αυστηρών κριτηρίων (που είχε και σαν αποτέλεσμα να μην συμπληρωθούν οι θέσεις), μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της πόλης κατάφερε να είναι έκτη στη λίστα, με συνακόλουθο τα ερωτηματικά που γεννήθηκαν.

Πάντως η Αντιδήμαρχος δεν απάντησε πως είναι δυνατόν να δηλώνει τόσο χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, πριν η ίδια θέσει τα δικά της ερωτηματικά για τον ορθό καθορισμό των κριτηρίων από την πολιτεία…

ΥΓ: Προφανώς δεν έχω κάποια προσωπική ή άλλη διαφορά με την Αντιδήμαρχο, αλλά ως δημόσιο πρόσωπο (και όχι ως μητέρα) πρέπει να δέχεται την κριτική και να δίνει σαφείς απαντήσεις.
ΥΓ2: Βουλγαράκη ζεις, εσύ μας οδηγείς!!!

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θα γίνει τελικά ο ερανος να δώσουμε και μεις κανενα φραγκο;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.