Τα γεγονότα, είναι οι εχθροί της αλήθειας

Share
Ο μόνος που εκτίθεται με την κοινοποίηση μέσω του τύπου δικογράφου που με αφορά, είναι ο  Μανώλης Θραψανιώτης.
Είναι μάλιστα αστείο και υποκριτικό να επικαλείται πως είμαι αγνώστου διαμονής (!), αφού η εν Ελλάδι κατοικία μου είναι γνωστή και πανεύκολο να την πληροφορηθεί, ώστε να κοινοποιήσει ως όφειλε το δικόγραφο.
Ουδεμία προσπάθεια έκανε να επικοινωνήσει μαζί μου, και παρόλα αυτά κοινοποίησα την απάντηση του άμεσα, όταν κοινοποιήθηκε αλλού. Αντιθέτως, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει στο ουσιαστικό της υπόθεσης. Δηλαδή, πως είναι δυνατόν η πρόσληψη να προηγείται κατά πολύ της ύπαρξης φαρμακείου. Και ποιος ο λόγος, η σπουδή, πρώτα να προσληφθεί ο γιος του για να καλύψει ανάγκη ανύπαρκτη, αφού φαρμακείο ΕΟΠΥΥ δεν υπήρχε και ήταν άγνωστο πότε θα υπάρξει. Αυτό έγινε μετά την δημοσιότητα και την πίεση που ασκήθηκε, και σε κάθε περίπτωση μήνες μετά την πρόσληψη του γιου του. Ούτε λόγος υπήρχε που να δικαιολογεί την βιασύνη πρόσληψης του.
Και δεν θα είχε συνδεθεί η ιδιότητα του ως βουλευτή, αν δεν προβαλλόταν κατά το παρελθόν  έντονα το ενδιαφέρον του για την λειτουργία του φαρμακείου μέσα από ΜΜΕ.
Είναι η έκτη φορά που διώκομαι για πολιτικούς λόγους, ενώ ο ίδιος είχε συνηγορήσει και ως δημοτικός σύμβουλος σε μια προηγούμενη. Ουδεμία καταδίκη έχω σε καμία από τις 3 που έφτασαν τελικά στο δικαστήριο, και δεν αναμένεται η αγωγή να έχει αποτέλεσμα.
Ούτε και ποτέ άκουσα έστω μια συγνώμη, είτε από τον ίδιο είτε από συντρόφους φίλους και συνεργάτες του για την ταλαιπωρία, τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τις δικαστικές διώξεις που εντελώς άδικα έχω υποστεί. Φαίνεται, στην αριστερή του λογική, όλα χωρούνε.
Είναι δημόσιο πρόσωπο και κρίνεται. Και ως πολίτης έχω κάθε δικαίωμα να ασκώ κριτική και να ζητώ απαντήσεις από πρόσωπα που κρατούν τις τύχες μας στα χέρια τους, που διαχειρίζονται/αποφασίζουν/επηρεάζουν με τις πράξεις και τις αποφάσεις τους το μέλλον μας και το δημόσιο χρήμα. Ολα τα θέματα και τα ζητήματα μπήκαν δημόσια, πριν την κατάθεση της αγωγής και ήταν σε πλήρη γνώση της οικογένειας του.
Εν κατακλείδι, οτιδήποτε εγράφη, αποδεικνύεται μέσα από δημόσια έγγραφα και ουδέν ψευδές περιλαμβάνεται στα σχόλια μου. Οσες αγωγές και μηνύσεις να καταθέσει, δεν αναιρείται η πραγματικότητα.
Ζητά δε να δημοσιεύσω στην πλέον δημοφιλή ιστοσελίδα της Κρήτης καθώς και σε εφημερίδα του Ηρακλείου την απόφαση, παρότι ουδεμία απολύτως σχέση είχα με αυτά τα δημοσιεύματα, τα οποία πληροφορήθηκα από την απάντηση του. Γιατί δεν το ζητά από τους ίδιους; Φοβάται; Ή είναι μια ακόμα απόδειξη ότι στόχος είναι η δική μου φίμωση;
Ενας πολιτικός και κομματικός χώρος, που αυθορμήτως πολλοί εξ αυτών βρέθηκαν μάρτυρες υπεράσπισης και συμπαραστάτες, δολοφόνων και τρομοκρατών της 17Ν, που αγκαλιάζουν την αναρχία, δικαιολογούν και ανέχονται ομάδες τύπου Ρουβίκωνα, δεν εκπλήσσει αν αυτοξευτελίζεται στρεφόμενος εναντίον πολιτών που έχουν κάθε δικαίωμα να αναδεικνύουν γεγονότα, να ζητούν απαντήσεις και να κάνουν δημόσια κριτική.
Είναι οι ίδιοι, που πούλησαν ελπίδα και εφάρμοσαν σκληρά μνημόνια και περικοπές. Που έκαναν δημοψήφισμα, για να το περιφρονήσουν την επόμενη μέρα.
Είναι οι ίδιοι, που μέχρι παραμονές εκλογών, με περισσό θράσος, τακτοποιούσαν συγγενείς τους, και με πλήρη απάθεια αποδέχονταν το γεγονός.
Και είναι ο ίδιος ο Θραψανιώτης ως βουλευτής, που γνώριζε, ανέχθηκε, ψήφισε, στήριξε ενεργά ή ακόμα και σιωπηρά συναίνεσε.
Παραφράζοντας τον Θερβάντες στον Δον Κιχώτη, θα έλεγα, “Τα γεγονότα, καλέ μου Μανώλη, είναι οι εχθροί της αλήθειας”…
ΥΓ: Πέρα της γνωστής διεύθυνσης της οικογένειας μου, τα στοιχεία επικοινωνίας με μένα[2. Σύνδεσμος στην σελίδα “Επικοινωνία”] ή με την δικηγόρο μου[2. Σύνδεσμος στην σελίδα “Νομική Κάλυψη”], είναι δημόσια στο ιστολόγιο, όπως και τις σελίδες που διαχειρίζομαι και τα περί αγνώστους διαμονής είναι κακόπιστα και με δόλο, αφού με βάση τα παραπάνω θα ήταν πολύ εύκολο και σε ελάχιστο χρόνο, να έρθει σε γνώση η διεύθυνση κατοικίας μου.

Share

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.