Υγεία: Ρουσφέτια κάνουμε, λύσεις δεν δίνουμε.

Share

Την ώρα που το νοσοκομείο Νεαπόλεως αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, λόγω μετακίνησης προσωπικού για εφημερίες στο Γ.Ν. Λασιθίου, το οποίο ήδη έχει αναστείλει τα τακτικά χειρουργεία, το ζόρι του διοικητή νοσοκομείου Νεαπόλεως κ. Παντιέρα, ήταν η αλλαγή του κανονισμού, επειδή θεωρούν “υπερβολή την ύπαρξη τριών (3) θέσεων συναφών ειδικοτήτων”.
Με την υπ αριθμόν 220-26/03/2019 απόφαση, δημιουργείται νέα θέση ιατρικών εργαστηρίων στον οργανισμό του νοσοκομείου Νεαπόλεως. Τι όμως κρύβονταν πίσω από αυτό;
Μα η εξασφάλιση της συζύγου (ειδικότητας ιατρικών εργαστηρίων), που επειδή σύντομα δεν θα είναι διοικητής θα πρέπει να επιστρέψουν στις οργανικές τους θέσεις, δηλαδή να φύγουν. Με αυτό τον τρόπο όμως η σύζυγος του θα μπορούσε να παραμείνει εδώ, και κατά συνέπεια να παραμείνει και αυτός, όπως λένε κάποιοι.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση της ως προϊσταμένης στο τμήμα Επιστασίας-Ιματισμού και μάλιστα σε τμήμα άλλο από την ειδικότητα της (ΑΠ: ΣΔ41-25/5/2017).

Είναι χαρακτηριστικό, πως τις τελευταίες μέρες και ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Νεαπόλεως και η Λέσχη Φίλων του Νοσοκομείου Νεάπολης, έχουν δημοσιοποιήσει τα σοβαρά προβλήματα και έχουν καταγγείλει όσα συμβαίνουν.

Δυστυχώς, ο διοικητής αντί να αναλώνεται στη επίλυση των προβλημάτων αλλά και στην προώθηση της μετεξέλιξης του σε Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης, ουσιαστικά δυναμιτίζει την προσπάθεια, με τις πλάτες της κας Σ̟πινθούρη Μαρίας, κοινής διοικήτριας των νοσοκομείων Λασιθίου, αλλάζοντας τον κανονισμό για να εξυπηρετήσει ίδια συμφέροντα.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.