Ανταποκρίνονται…

Share

Ανταποκρίνονται μερικές φορές στις αναρτήσεις οι υπεύθυνοι. Παράδειγμα η ΔΕΥΑΑΝ που τελικά επισκεύασε την διαρροή στον αγωγό νερού1.

Οφείλω να αναγνωρίσω πως το ίδιο έχει συμβεί και με άλλα σχόλια που έχω κάνει μέσα από το Ιστολόγιο. Θεωρώ θετική την ανταπόκριση παρόλο που δεν συμβαίνει συχνά…

Νομίζω ότι είναι προς όφελος όλων να είναι κατανοητό πως η όποια κριτική έχει πρώτα απ’ όλα στόχο στον να κάνει καλύτερη τη ζωή μας, αλλά και να αποτελεί τροχοπέδη στην αλαζονεία, στην αυθαιρεσία, στην αδιαφορία. Ειλικρινά θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν δεν έβρισκα θέματα να σχολιάζω. Θα σήμαινε ότι οι αρμόδιοι κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Δυστυχώς μου φαίνεται ότι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Παράδειγμα άλλη διαρροή που υπάρχει από χθες Τρίτη πιο πάνω από την είσοδο του REX στην συμβολή με την Αλεξομανώλη, με τα νερά να τρέχουν μέχρι το Twins. Και λέω, εκτός τους αρμοδίους η αστυνομία που περιπολεί δεν βλέπει τέτοια προβλήματα και να ενημερώνει; Μπορεί να μην είναι στις αρμοδιότητες της, αλλά νομίζω ότι δεν θα ήταν κόπος.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.