Στείλτε την στο γεωγραφικό κέντρο του νομού

Share

Μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής Περιφέρειας Κρήτης - 20150613_173109Εμφανίστηκε πάλι η κινητή μονάδα «προληπτικής οδοντιατρικής», στον Αγιο Νικόλαο, (ξανά) σταθμευμένη  έξω από την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου. Πέρυσι δεν φάνηκε να αξιοποιείται, όπως είχε σχολιαστεί [1. Ανάρτηση με θέμα “Μόνιμα κλειστή”] (Φυσικά τα ερωτήματα που τέθηκαν και την προηγούμενη φορά, συνεχίζουν να ισχύουν και τώρα).

Πάντως μια που είναι της μόδας το “γεωγραφικό κέντρο του νομού”, να την στείλουν στο Καβούσι να πηγαίνει ο κόσμος να την επισκέπτεται. Εδώ είναι άχρηστη, όπως φαίνεται, αφού επισκέπτες δεν έχει. Γιαυτό πιθανότατα είναι (ξανά) κλειστή όσες μέρες βρίσκεται εδώ. Ας μην πάει χαράμι. Στο Καβούσι θα είναι κοντά σε όλες τις πόλεις και θα είναι περισσότερο χρήσιμη…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 14/06/2015: Μετά την ανωτέρω ανάρτηση, παρότι Κυριακή, το όχημα έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ισως να ακολούθησαν την προτροπή να πάει στο Καβούσι. Ισως, την πρόταση που είχε γίνει πέρυσι. Ισως και να επέστρεψε στην έδρα του.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.