Λουκέτο πάλι στην παιδιατρική

Share

Νέα λουκέτα στην παιδιατρική, αφού συνεχίζονται τα προβλήματα και ο εμπαιγμός. Αρχίζει πλέον να είναι ύποπτα τα συνεχή λάθη και οι καθυστερήσεις. Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπουν το πρόβλημα ή να μην μπορούν να κάνουν τίποτα. Το νοσοκομείο Λασιθίου να μην μπορεί να εφημερεύει σε μια βασική κλινική του. Νοσοκομείο Λασιθίου, Παιδιατρική - nos_paidiatrikiΚαι δεν είναι το μόνο πρόβλημα, αφού και αρκετές άλλες ειδικότητες παρουσιάζουν ελλείψεις, αναγκάζοντας πολύ κόσμο να μετακινείται σε άλλα νοσοκομεία.
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Λασιθίου:

Παρά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Αγ. Νικολάου, παρά τις προσπάθειες και κινητοποιήσεις των γονέων του Δήμου, η κυβερνητική αδιαφορία έκανε ξανά το θαύμα της και η Παιδιατρική Κλινική… θα είναι κλειστή και τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα 23-24-25/1/2015 και 30-31/1/2015. Όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς θα πρέπει να πηγαίνουν τα ασθενή παιδιά τους στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας που εφημερεύει τις συγκεκριμένες ημέρες.

Παρά τη δημοσιότητα και τις αντιδράσεις είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, με αποτέλεσμα συχνά-πυκνά να υπάρχουν κενά στις εφημερίες.
Είναι κρίμα μετά από 20 χρόνια που χρειάστηκε (άλλο γεφύρι της Αρτας) να λειτουργήσει η Β’ φάση του νοσοκομείου, να μην μπορεί να επανδρωθεί και να λειτουργήσει όπως πρέπει το νοσοκομείο.
Είναι κρίμα στο Λασίθι να προχωρούν όλα με ρυθμούς χελώνας. Και ειδικά έργα στο Μεραμπέλλο. Να χρειάζεται μια γενιά για να τελειώσει ένα έργο. Ας προβληματιστούμε όλοι γιατί έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από την κεντρική εξουσία. Γιατί μας συμπεριφέρονται έτσι. Μήπως βρήκαν και τα κάνουν; Ας ελπίσουμε οι εκλογές να βοηθήσουν να ξεβαλτώσουν διάφορα θέμα. Αν και οι μέρες είναι λίγες και είναι κάπως δύσκολο.
Πάντως, ο κόσμος σε αυτές τις εκλογές θα ρίξει θυμό και οργή στην κάλπη, αφού βλέπει ότι παρά τις μεγάλες θυσίες, η κατάσταση χειροτερεύει.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.