Αρκεί ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… για ΜΙΑ ΖΩΗ!

Share

Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, Τροχαία Αγίου Νικολάου, Ημερίδα - 201410071841-2Ημερίδα με θέμα «ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. Αρκεί ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… για ΜΙΑ ΖΩΗ!», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Άγιο Νικόλαο, στο ξενοδοχείο “Ερμής”.
Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα παρά τις καρέκλες που προστέθηκαν, να παραμείνει αρκετός κόσμος όρθιος, απόδειξη του ενδιαφέροντος που υπήρχε για την εκδήλωση.
Παράλληλα, στον πολυχώρο του μουσείου Παγκρητίου Συλλόγου Οχημάτων Εποχής στα Εξω Λακωνία, λειτουργεί καθημερινά & κατά τις ώρες 09:00 – 12:00 σχετική έκθεση.
Η δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου.

Τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στον τρόπο λειτουργίας της αστυνομίας. Περισσότερος διάλογος με τους πολίτες, ενώ ακραίες συμπεριφορές φαίνεται να έχουν ελαχιστοποιηθεί ή εκμηδενιστεί. Περισσότερο βάρος στην πρόληψη δημιουργεί και μικρότερη ανάγκη για καταστολή.
Ακόμα και μια ακόμα πρωτοβουλία του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου ταξίαρχου κ. Περάκη, αυτή για Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, Τροχαία Αγίου Νικολάου, Ημερίδα - 201410071841τον καθαρισμό του Αγίου Νικολάου από τα συνθήματα, βρήκε τελικά ανταπόκριση και με την βοήθεια χορηγών, αγοράστηκαν χρώματα, ενώ με την στενή επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Χαριτάκη, σχεδόν όλη η πόλη έχει αλλάξει όψη.

Μακάρι ανάλογες δράσεις να συνεχιστούν και να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του νομού. Είναι πολύ σημαντικό ο πολίτης να βλέπει την αστυνομία δίπλα και όχι απέναντι του.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.