Επισκευές στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής | blog.mirabelo.gr

Επισκευές στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Αγιος Νικόλαος, Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής - 20140925_122048Σε επισκευή στην παιδική χαρά που υπάρχει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, αποφάσισε να προχωρήσει ο δήμος, προ του κινδύνου να υπάρξει τραυματισμός παιδιών.
Γενικά το πάρκο είναι εγκαταλελειμμένο. Κατασκευάστηκε για έναν σκοπό για τον οποίο ουσιαστικά ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε. Τα διάφορα παιδικά οχήματα που είχαν αγοραστεί για την λειτουργία του, σκουριάζουν σε αποθήκη. Μια χρήσιμη υποδομή, έχει αφεθεί στην τύχη της. Ακόμα και ο φωτισμός το βράδυ ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα.
Τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μια τουαλέτα. Θα μπορούσαν μια που έφτιαχναν δίπλα το σχολείο, να προβλέψουν ώστε δίπλα από το πάρκο να κατασκευαστεί μια. Δεν έγινε. Οπως δεν έγινε η τοποθέτηση αυτής που είχε ενταχθεί στον προϋπολογισμό του 2011.
Σχολιάστηκε
από το ιστολόγιο δύο χρόνια μετά1, πέρασε άλλος ένας, αλλά τουαλέτα δεν είδαμε.
Αλλά αυτός ήταν ο πολιτισμός του κ. Κουνενάκη. Να μην υπάρχει ούτε μια τουαλέτα σε έναν χώρο με πολλά παιδιά και συχνά να κάνουν την ανάγκη τους στα παρτέρια.

  1. Ανάρτηση με θέμα «Που είναι η τουαλέτα;»

Share


2 Σχόλια

  1. νικος 26 Σεπτεμβρίου 2014 17:09

    Εντάξει τώρα που είναι ο ζερβός θα την κάνει…..

  2. k.kio 28 Σεπτεμβρίου 2014 12:11

    afhste ton k. zervo hsyxo.Arxizei apo mhdenika shmeia.ta dialysane ola.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.