Με ταξί στην Ιεράπετρα!
Εφτασε στο σημείο το κεντρικό νοσοκομείο του νομού, να αδυνατεί να εξυπηρετήσει ακόμα και ορθοπεδικά περιστατικά. Ελλείψει εφημερίας, με ταξί στην Ιεράπετρα. Αν ο στόχος είναι να κλείσει το νοσοκομείο, σίγουρα αυτοί που το μεθοδεύουν βρίσκονται κοντά.
Το περιστατικό καταγγέλλει χρήστης με σχετική ανάρτηση στο facebook.
Επιτέλους πρέπει να υπάρξει δυναμική αντίδραση. Ο διοικητής είναι ανύπαρκτος και αδυνατεί να υποστηρίξει ακόμα και τις στοιχειώδεις λειτουργίες.
Τα πράγματα πλέον είναι απλά. Και επιτέλους, να απαιτήσουμε από τους προϊσταμένους του να τον αντικαταστήσουν με άτομο από την περιοχή. Απέτυχε σαν διοικητής στη Σητεία, δεν πρέπει να τον αφήσουμε να διαλύσει και του Αγίου Νικολάου. Γιαυτό τον έστειλαν και φαίνεται ότι τα καταφέρνει. Μόλις χθες έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου για τα χειρότερα[1. Ανάρτηση με θέμα “Αλήθειες για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου”].
Αν δεν δοθεί λύση στο τεράστιο και αυξανόμενο πρόβλημα, πρέπει ως δείγμα αντίδρασης, να γίνει κατάληψη στο γραφείο του μέχρι να βρεθεί λύση από τους αρμόδιους. Κάθε άλλη αντίδραση φαίνεται τους ακουμπά, ούτε τους επηρεάζει.
Πρόσφατα σχόλια