Δείχνουν Πλακιωτάκη… | blog.mirabelo.gr

Δείχνουν Πλακιωτάκη…

Πλακιωτάκη δείχνουν από το υπουργείο υγείας, σχετικά με την υποβάθμιση του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Ενα σοβαρό ενδεχόμενο που πρέπει να αποτραπεί. Ουσιαστικά γίνεται ισότιμο με αυτά της Ιεράπετρας και της Σητείας.Γιάννης Πλακιωτάκης
Ενα νοσοκομείο που φορτώνεται συχνά περιστατικά από τα άλλα δύο, μη σοβαρά, μη επείγοντα, μόνο και μόνο για να υποδαυλίζουν πάθη και φανατισμό. Οχι ότι και αυτά δεν έχουν πρόβλημα, αλλά υπάρχει τεχνητή όξυνση του προβλήματος.
Φτάσαμε σήμερα να υποβαθμίζεται, να μην έχει το προσωπικό να ανταπεξέλθει και βέβαια μέσα σε αυτή τη λογική, το αίτημα είναι να ενισχυθούν τα άλλα δύο νοσοκομεία. Περιστατικά που διώχνουν τα άλλα, πλέον δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ούτε από του Αγίου Νικολάου, με αποτέλεσμα πολλά να καταλήγουν στο Ηράκλειο. Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και αυτά που καταλήγουν από Αγιο Νικόλαο. Οχι λόγω αδυναμίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά λόγω προβλημάτων στις εφημερίες.
Αντί να ενισχυθεί με προσωπικό, υποβαθμίζεται και παγιώνεται μια ήδη άσχημη κατάσταση.

Στις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί, κάποιοι δείχνουν Πλακιωτάκη, υπονοώντας ότι ήταν σε προηγούμενη γνώση του. Είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία αν ευσταθεί και οφείλει να ξεκαθαρίσει άμεσα την θέση του.
Σε κάθε περίπτωση, είναι απαράδεκτο επειδή δεν οξύνουμε ως τοπική κοινωνία τους τόνους, να υφιστάμεθα συνεχώς νέα κτυπήματα. Αν δεν αντιδράσουμε, δεν θα υπάρξει τέλος.Κάποια στιγμή η αγανάκτηση θα μας φτάσει να κυρήτουμε και εμείς ανεπιθύμητους στον δήμο μας ή να αρχίζουν κάποιοι να φοβούνται να έρθουν για να αποφύγουν πιθανό διασυρμό.


Share


Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.