Δεν είναι μπακάλικο! | blog.mirabelo.gr

Δεν είναι μπακάλικο!

HIGH_POWER_IIIΕνα μεγάλο και πολυτελέστατο γιοτ (HIGH POWER III) έδεσε χθες στην μαρίνα Αγίου Νικολάου, προερχόμενο από Κατάκολο, Καλαμάτα, Χανιά, Ρέθυμνο. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκάφος με μήκος 70 μέτρα. Επιβάτες του ένα ζευγάρι Σουηδών (λάθος στην μετάφραση προσώπου που μίλησε μαζί τους) Ελβετών, χωρίς να φιλοξενούνται κάποιοι άλλοι. Οι δυο τους!
Υποτίθεται πως το περίμεναν και ήταν όλα έτοιμα για να δέσει. Αμ δε… Ταλαιπωρήθηκαν, έπρεπε να μετακινηθούν άλλα σκάφη για να καταφέρει να δέσει και γενικά υπήρχε ανοργανωσιά. Δεν είναι μπακάλικο η ΔΑΕΑΝ να αφήνουν στον αυτόματο πιλότο την λειτουργία της.
Δεν υπήρχε κάποιος να τους υποδεχθεί, να τους δώσει μερικές πληροφορίες, να τους προτείνει ένα πρόγραμμα, δραστηριότητες. Να τους δώσει έστω έναν χάρτη της περιοχής. Σίγουρα το κόστος παραμονής είναι μεγάλο, παρότι μάλλον θα μείνουν δύο μέρες. Δεν θα κόστιζε τίποτα ένα δώρο, μια μικρή υποδοχή, ένα δείγμα φιλοξενίας. Δεν χρειάζονται πολλά για να τους κερδίσεις και να δημιουργήσεις φίλους της πόλης. Αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Ας ευχηθούμε η νέα διοίκηση, με δυναμισμό, όρεξη και φαντασία να αλλάξει την επικρατούσα νοοτροπία…


Share


3 Σχόλια

  1. Giannis 13 Σεπτεμβρίου 2014 11:22

    Kourastikane ta palikaria 8 xronia

  2. κ.κιο 13 Σεπτεμβρίου 2014 19:38

    κουνενακηϛ και τα μυαλα στα καγκελλα εδωσε ομωϛ 2-3 βραβεια σε παλιουϛ επισκεπτεϛ εγγυηση για τον τουρισμο

  3. As 14 Σεπτεμβρίου 2014 00:27

    Έφυγε ο Πα’ι’ας και διάλυσαν ´ολα…

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.