Τα νέα πάργκινγκ του δήμου!

Share

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από χρήστη του fb με το ακόλουθο σχόλιο:

Αγιος Νικόλαος, πεζοδρόμηση, Δίκυκλα - roben_20140725Οδός Ρούσσου Καπετανάκη. Τα νέα πεζοδρόμια ή τα νέα πάρκινγκ; ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά από οδηγούς, ΑΘΛΙΑ κατάσταση στην πόλη. Πλήρης κατάληψη από μηχανάκια και μηχανές, πλήρης καταπάτηση των πεζοδρομίων, πλήρης καταπάτηση των δικαιωμάτων των πεζών. Βάλε άνθρωπέ μου το μηχανάκι σου στην πόρτα σου μπροστά, άφησε το πεζοδρόμιο ελεύθερο, μη παρατάς το όχημά σου οπουδήποτε “κάτσει” η μπίλια κάθε φορά. Τόση αδιαφορία πιά;
Οι υπέρμαχοι της άποψης πως τα πεζοδρόμια δεν χρειαζόταν εκεί που υπήρχαν ήδη, έχουν άλλον ένα λόγο να υποστηρίζουν αυτή την άποψη.
ΔΕΝ μας αξίζουν. Πραγματικά, δεν μας αξίζουν τα πεζοδρόμια. Ίσως βέβαια να αξίζουν στους οδηγούς…στη χώρα που είμαστε, αυτό το σενάριο παίζει να είναι σωστό.

Τι πεζοδρομήσεις και κουραφέξαλα. Εδώ οι άνθρωποι φτιάχνουν νέα πάρκινγκ για τα οχήματα του κόσμου. Και μετά ακούω γκρίνια ότι δεν υπάρχουν χώροι.
Να συμπληρώσω, αυτή η κίτρινη γραμμή, είναι σαν την διαχωριστική στους δρόμους. Τίποτα περισσότερο. Και αφού δεν είναι διπλή μπορούμε αν είναι ανάγκη να την πατήσουμε κιόλας.
Επίσης, πολύ τζιμάνια αυτοί που φτιάξανε το έργο. Στην γραμμή τυφλών, καπάκια φρεατίων. Δεν είναι διακοσμητική. Αν πρέπει να μπει φρεάτιο, φτιάχνεται χαμηλότερα και σκεπάζεται με ανάλογη πλάκα.
Δεν υπάρχει κανείς να κάνει την παρατήρηση; Την διόρθωση; Γεμάτα τα έργα τέτοιες περιπτώσεις, που παρεκκλίνουν των προδιαγραφών. Ελεος.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.