Παράπονα για καθαριότητα

Share

Τα παράπονα του μετέφερε αναγνώστης, για την κατάσταση που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια όπως αναφέρει στην οδό Παντελή Λινού στη Νεάπολη:Νεάπλη, Σούπερ Μάρκετ, σκουπίδια - SM_Neapoli_20140724

αυτή είναι η κατάσταση εξω από το Σούπερ Μάρκετ ********.. τα σκουπιδιάρικα δεν ξέρω ηντα κάνουνε.. δεν μπορουμε να ανοιξωμε τα παραθυρα από τη βρωμια.. και από τσι γατες ολη νύχτα.. 15 χρόνια κανωμε υπομονή δεν πάει αλλο.

Πράγματι, όπως βλέπουμε, χύμα κούτες, όχι συμπιεσμένες, ακόμα και σε κάδους για κανονικά απορρίμματα, πάνω στο πεζοδρόμιο, και κάτω ότι περισσεύει. Και οι πεζοί βέβαια στο οδόστρωμα. Το δημοσιοποιούμε και αυτό το θέμα, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση.
Να επισημάνω, κι ας γίνομαι κουραστικός, ότι δεν είναι υποχρέωση του δήμου να παρέχει κάδους σε επαγγελματίες. Οι κάδοι αφορούν ιδιώτες και συνήθη οικιακά απορρίμματα. Αν υπάρχει ανάγκη, είναι υποχρέωση των επαγγελματικών να προμηθεύονται, αλλά και να τα μεταφέρουν.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.