Τo γαϊδούρι της μέρας…

Share

Αγιος Νικόλαος - 201407051245Πήγε συγγενικό του πρόσωπο για να ψηφίσει στης εκλογές της Παγκρήτιας τράπεζας. Λογικό όταν υπάρχει ανάγκη, αλλά όχι να κλείνει και ο δρόμος μέχρι να τελειώσει την υποχρέωση του. Θα ήταν κατανοητό για όση  ώρα χρειάζεται να κατεβεί ή να τον πάρει ξανά. Αποτέλεσμα ήταν να ταλαιπωρηθεί αρκετός κόσμος για περίπου ένα τέταρτο.
Την φωτογραφία έστειλε αναγνώστης, επισημαίνοντας ότι ο οδηγός ζητούσε συγνώμη όταν επέστρεψε και συνειδητοποίησε το πρόβλημα. Το θέμα βέβαια είναι να σκεφτόμαστε πριν, και όχι να δικαιολογούμαστε μετά. Κεντρικό σημείο είναι, κίνηση λόγω και των εκλογών θα είχε, άρα αναμενόμενο και το αποτέλεσμα. Δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβουμε.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Γιωργος λέει:

    Ο μα****ς ο ******* ο ********** ήταν που πήγε λέει τον πεθερο του να ψηφίσει λέει στην Τραπεζα. Ρε δε πανε στο διάολο τα γαϊδούρια

    Σημείωση: Εγινε επεξεργασία από τον διαχειριστή.

  2. Ο/Η admin λέει:

    Το θέμα είναι να καταδείξουμε το πρόβλημα πέρα από πρόσωπα και αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Καθημερινές περιπτώσεις, ιδιαίτερα προκλητικές αρκετές φορές, που εξοργίζουν με την αδιαφορία και την ταλαιπωρία που δημιουργούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.