Ελεγχος στον πεζόδρομο, Νο2

Share

Μετά τον έλεγχο που έγινε προ ημερών στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου1, οι περισσότεροι συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις.
Πολύ πιο άνετη η κυκλοφορία των επισκεπτών, και σαφώς αυτό είναι και προς όφελος των καταστηματαρχών, αφού οι υποψήφιοι πελάτες δεν εμποδίζουν την κίνηση, ούτε χρειάζεται να φύγουν για να περάσουν άλλοι.Αγιος Νικόλαος 28ης Οκτωβρίου, Ελεγχος
Επίσης, η χρήση κοινόχρηστου χώρου, δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τον στεγασμένο χώρο, ούτε να μετατραπεί ο δρόμος (ο όποιος δρόμος) σε λαϊκή αγορά και τα καταστήματα σε αποθήκες. Ουσιαστικός σκοπός είναι η επίδειξη των πωλούμενων ειδών, διαφορετικά, αν είναι να μετατρέπονται οι δρόμοι σε υπαίθριο εμπόριο, ας βγαίνουν σε πλειστηριασμό…
Σήμερα γινόταν έλεγχος από την αστυνομία και δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος με ένα μέτρο έλεγχε την τήρηση των ορίων.
Θετικό, και καλό είναι να συνεχιστούν οι έλεγχοι. Οχι με αυστηρότητα, αλλά πρέπει να γίνονται. Και καλό είναι να λυθεί και το θέμα των εμποδίων σε πεζοδρόμια και οδόστρωμα. Τα δικαιώματα πεζών και οδηγών πρέπει να διασφαλίζονται.

  1. Ανάρτηση με θέμα “Ελεγχος στον πεζόδρομο”
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.