Ελεγχος στον πεζόδρομο

Share

Ελεγχο στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποίησε σήμερα η αστυνομία μαζί με τον υπεύθυνο του Δήμου. Αν και κάθισαν αρκετή ώρα, δεν άλλαξε τίποτα. Αγιος Νικόλαος, Πεζόδρομος, Ελεγχος - 201405301214Μάλλον όλοι είχαν την ανάλογη άδεια, ήταν νόμιμοι και καταλάμβαναν τον χώρο που τους είχε παραχωρηθεί χωρίς να παρεκκλίνουν.
Νομίζουμε πως άμα κλείσουμε τον δρόμο, αν απλώσουμε παντού την πραμάτεια, θα αυξηθεί η πελατεία. Δεν είναι έτσι. Από ένα σημείο και μετά μετρά αρνητικά. Δεν μπορεί να περάσει ο κόσμος, υπάρχει εκνευρισμός, σπρώξιμο. Τελικά βιάζεται ο πελάτης να φύγει μπροστά από το μαγαζί για να μην εμποδίζει. Απλή λογική, που δεν χωρά σε άδεια κεφάλια…
Δεν γνωρίζουμε αν αντίστοιχο έλεγχο έκαναν και σε άλλα σημεία όπου υπάρχουν ανάλογα φαινόμενα όπως και κατάληψη οδοστρώματος.
Ελεγχο πάντως, έστω για τα μάτια του κόσμου, για το ποια καταστήματα παρατάνε τα βράδια τα σκουπίδια τους όπου βρουν, δεν έχουμε δει.

Η αλήθεια είναι πως οι αρχικές εντυπώσεις ήταν θετικές. Λες πέρασαν και οι εκλογές, ίσως κάτι δούμε, αφού δεν υπάρχει η λογική του πολιτικού κόστους. Τσάμπα η ελπίδα. Μια από τα ίδια. Οσα μας έφεραν εδώ, συνεχίζουν να κυριαρχούν…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.