Συνελήφθη ο Αικατερινάκης για ψευδή καταμήνυση

Share

Συνελήφθη ο κ. Αικατερινάκης, εντεταλμένος επί των οικονομικών σύμβουλος του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Κουνενάκη.
Ο σύμβουλος, μετά την παντελώς ψευδή και συκοφαντική του μήνυση κατά του διαχειριστή του ιστολογίου για ανάρτηση του1, ήταν δεδομένο ότι θα είχε τις ανάλογες με την πράξη του συνέπειες. Μανώλης ΑικατερινάκηςΣυνέχισε δε να το κάνει μέσα από ιστολόγια, νομίζοντας ότι δεν θα ήταν δυνατή η αντίκρουση των ισχυρισμών του. Ετσι, από σήμερα αργά το απόγευμα είναι κρατούμενος για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση, και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.
Ηταν φανερή η στόχευση της μεθόδευσης του, εντελώς αστήρικτα τα επιχειρήματα του και σε κάθε περίπτωση, υποκινούμενος από μένος κατά του διαχειριστή για όσα γεγονότα αναφέρθηκαν για το πρόσωπο του.
Δεν μου είναι ευχάριστη αυτή εξέλιξη, αλλά δεν μπορούν κάποιοι να ποινικοποιούν την ελευθερία έκφρασης, τον δημόσιο έλεγχο, την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών. Πρέπει να καταλάβουν πως το ραβδί έχει δύο άκρες.
Και αυτός και όσοι επιχαίρουν για την χθεσινή ταλαιπωρία του γράφοντος, παρότι αφέθηκε ελεύθερος χθες αργά το βράδυ2, να ξέρουν ότι μια σειρά από ζητήματα θα τεθούν μετ’ επιτάσεως το επόμενο διάστημα. Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχει διαφάνεια σε όλες τις πράξεις και οι πολίτες να ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν και όχι όπως μερικοί θέλουν να τα παρουσιάσουν. Ιδιαίτερα οι εκλεγμένοι, αλλά και όσοι κατείχαν μέχρι πρόσφατα δημόσια θέση, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του δημοσίου ελέγχου.
Το καλύτερο λοιπόν για αυτούς, θα ήταν να αποκλιμακώσουν τη ένταση, γιατί δεν θα τους βγει σε καλό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Πληροφορίες ότι “στον Βρουχά βρίσκεται εδώ και ώρες σαν εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ”3, είναι ψευδείς. Προφανώς αφέθηκε ελεύθερος όπως και ο γράφων, μετά την κατάθεση του (όπως ήταν αναμενόμενο). Βέβαιο είναι πως δεν βρίσκεται για ώρες και ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Τώρα, το πως διατυπώνει ο καθένας τα σχόλια του και πως (και γιατί…) διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα, είναι άλλο θέμα…

  1. Ανάρτηση με θέμα “ΒΟΜΒΑ: Το ΣΔΟΕ ελέγχει τον Αικατερινάκη!”
  2. Ανάρτηση με θέμα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!”
  3. Σύνδεσμος σε ανάρτηση του “Φωνή Εν”
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.