ΒΟΜΒΑ: Το ΣΔΟΕ ελέγχει τον Αικατερινάκη!

Share

Εκπληξη έχει προκαλέσει η από καιρό ενασχόληση του ΣΔΟΕ και με τον εντεταλμένο επί των οικονομικών σύμβουλο του Δήμου.
Ο έλεγχος γίνεται σε δημοτική επιχείρηση, καθώς και στον ίδιο για λογιστικές υπηρεσίες που παρείχε κατά το παρελθόν.
Να θυμίσουμε ότι ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών και εποπτεύων της υπόθεσης για το έλλειμμα στην μαρίνα. Αρα, ελέγχων και ελεγχόμενος. Υπόθεση η οποία βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα.
Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, κρίνεται ότι θα είναι χρονοβόρος.

Παράλληλα, να θυμίσουμε ότι οι υπηρεσίες που παρείχε ως λογιστής σε νομικά πρόσωπα του δήμου κατά το 2006, ήταν πάνω των 5000 ευρώ και για τον λόγο αυτό θα έπρεπε να είχε εκπέσει από δημοτικός σύμβουλος (σύμφωνα με τον Καλλικράτη), άρα δεν θα είχε την δυνατότητα να είναι αντιδήμαρχος και θα έπρεπε να επιστρέψει και τα χρήματα που εισέπραξε. Την υπόθεση χειρίστηκε ο τότε Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Καρούντζος. Ομως δεν παύει να υπάρχει θέμα.
Εχει γίνει δε ευρέως γνωστό, ότι υπάρχουν οικονομικές διαφορές με τον τέως συνεταίρο του.
Θέμα επίσης υπάρχει για το πως διαμόρφωσαν Κουνενάκης-Αικατερινάκης τα οικονομικά της υπό ίδρυση ΔΑΕΑΝ για να παρουσιάσουν ανύπαρκτη προίκα, και τώρα καλείται η ΔΑΕΑΝ να καλύψει κρυφά χρέη, ενώ ήταν υποχρέωση των ιδρυτών να το πράξουν σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας.

Εχουμε λοιπόν έναν σύμβουλο σε εξαιρετικά ευαίσθητη θέση, αυτή της διαχείρισης των οικονομικών του δήμου, ο οποίος είναι γνωστό ότι ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, ο οποίος φαίνεται να είχε θέμα εκλογιμότητας, ενώ υπάρχει και το ζήτημα οικονομικής φύσεως και με τον τέως συνεταίρο του.
Και όμως, ενώ τα παραπάνω είναι γνωστά, παραμένει στην θέση του και χαίρει της εμπιστοσύνης του κ. Κουνενάκη, αντί να απομακρυνθεί μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Αυτή είναι η διαφάνεια; Αυτό το ήθος; Αυτή η εντιμότητα;
Με το συμπάθιο, αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι πως δεν “κοιτάνε τον κόσμο στα μάτια” όπως λέει ο κ. Κουνενάκης, αλλά στην τσέπη.
Σκάνδαλα επί σκανδάλων, στημένοι διαγωνισμοί, διαπλοκή, αδιαφάνεια. Είναι η πρώτη φορά που το ΣΔΟΕ κάνει έλεγχο σε εν ενεργεία σύμβουλο και μάλιστα επί των οικονομικών.
Και τι κάνει ο κ. Κουνενάκης; ΤΙΠΟΤΑ. Οταν και ο ίδιος βάζει την υπογραφή του σε στημένους διαγωνισμούς[1. Ανάρτηση με θέμα “Σκάνδαλο με υπογραφή Κουνενάκη!”], τι περιμένουμε να κάνει με τους συνεργάτες του;

Αυτοί εξουσιάζουν τον τόπο, αυτοί θέλουν να συνεχίσουν και την Δευτέρα να το κάνουν ανεμπόδιστα…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 14:00. Ας σταματήσουν κάποιοι τις απειλές και τις ύβρεις. Οπως απάντησα και σε σχόλιο, όποιος αμφισβητεί, ας ρωτήσει. Γίνεται έλεγχος ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Οι περισσότεροι λογιστές γνωρίζουν. Απλά είναι τα πράγματα. Ολα τα υπόλοιπα είναι αμήχανες αντιδράσεις και πανικός.
Και αν εξαιρέσει κανείς το θέμα με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ (που ούτε αυτό είναι πολύ πρόσφατο και θα έπρεπε να είχε πάρει θέση ο κ. Κουνενάκης), τα θέματα έχουν μπει και κατά το παρελθόν ή και τις προηγούμενες μέρες. Απέφυγαν επιμελώς να τα διαψεύσουν. Τώρα υποκριτικά και βολικά, δηλώνουν ότι δεν μπορούν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 18:00. Πριν λίγο ενημερώθηκα τηλεφωνικά από την αστυνομία  και μου ζητήθηκε να μεταβώ στο τμήμα. Μετά χαράς θα πάω αυτοβούλως. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Μια επισήμανση μόνο. Οποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει  θύελλες. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΤΕ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 25/05/2014, 00:30. Αφέθηκα ελεύθερος κατόπιν εντολή εισαγγελέα. Η μήνυση ήταν κατάπτυστη, ψευδέστατη και συκοφαντική. Εύκολο να καταρριφθεί κάθε σημείο της. Δείχνει πανικό. Κάποιοι ήθελαν να μου κλείσουν το στόμα μέχρι την Δευτέρα, για να μην σχολιάζω. Δεν τα κατάφεραν.
Από Δευτέρα, ως έχω έννομο συμφέρον, θα ζητήσω από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, να μου απαντήσει αν γίνεται έλεγχος ή όχι.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

10 Απαντήσεις

 1. Ο/Η anomalevasilaki@gmail.com λέει:

  EΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 2. Ο/Η poylheria samara λέει:

  EIΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 3. Ο/Η admin λέει:

  Οτι γράφω είναι ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ. Και αν αλλιώς ήταν, γιατί δε μιλάς επώνυμα; Μήπως γιατί εσύ είσαι ο ψεύτης και ο συκοφάντης; Ο υβριστής; Οποιος αμφισβητεί, ας ρωτήσει. Οι περισσότεροι λογιστές το γνωρίζουν. Απλά είναι τα πράγματα…

 4. Ο/Η anomalevasilaki@gmail.com λέει:

  ΑΦΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ!

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ΑΦΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ

 6. Ο/Η admin λέει:

  Είσαι ανόητος, ψεύτης και συκοφάντης, όπως και ο ψευδομηνυτής. Ενημερώθηκα από την αστυνομία στις 18:00. Από το νοσοκομείο είχα περάσει αρκετά νωρίτερα.
  Συνεχίστε πάντως να βρίζετε. Αμα φορούσατε παντελόνι θα το κάνατε επώνυμα. Αλλά αυτό απαιτεί και περιεχόμενο στο παντελόνι…

 7. Ο/Η oti na nai λέει:

  Kala re mouskare prwta kataggeleis kati kai meta tha deis an einai alitheia…”από Δευτέρα, ως έχω έννομο συμφέρον, θα ζητήσω από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, να μου απαντήσει αν γίνεται έλεγχος ή όχι.”

 8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Βασιλακη προχώρα να ξεβρωμίσει η χώρα .θα σουτηλεφωνήσω σύντομα και θα σου δώσω πολύ σημαντικά στοιχεία για τον υπουργό οικονομικών του δήμου…

 9. Ο/Η admin λέει:

  Προφανώς και γνωρίζω. Αλλά θα το πάρω και εγγράφως. Εκτός και εσείς έχετε άλλο τρόπο από την κατάθεση αίτησης, λόγω εννόμου συμφέροντος. Αμα είναι έτσι, να μας πείτε τον τρόπο…

 1. 7 Νοεμβρίου 2016

  […] Ανάρτηση με θέμα «ΒΟΜΒΑ: Το ΣΔΟΕ ελέγχει τον Αικατερινάκη!» ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.