Πανικός, ηττοπάθεια και ανασφάλεια

Share

Προσωπικά είμαι αναποφάσιστος. Το μόνο που σίγουρο είναι ότι δεν ψηφίζω Κουνενάκη. Και αυτό για συγκεκριμένους λόγους, με έναν από αυτούς την αντιδημοκρατική του συμπεριφορά, τον διασυρμό και την δικαστική δίωξη που υπέστη ο γράφων για τέσσερα χρόνια προκειμένου να φιμωθεί η λειτουργία του ιστολογίου. Οταν δε απαλλάχθηκα από τις κατηγορίες, όχι μόνο δεν υπήρξε έστω μια συγνώμη, αλλά συνέχισαν κάποιοι να ψευδολογούν. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από το ήθος το δικό του και της παρέας του.Κόκκινη κάρτα
Σημαντικότεροι λόγοι του παραπάνω υπάρχουν και είναι συγκεκριμένοι. Εχουν να κάνουν με την αυλή του, τις μεθόδους, τις επιλογές, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την λειτουργία του δήμου, το στρεβλό του όραμα, την πολιτική βιτρίνας και όχι ουσίας.

Μπροστά στον φόβο της ήττας και της ανασφάλειας που τον διακατέχει, σήμερα κυκλοφορεί η φήμη ότι υπάρχει θέμα με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο άλλου συνδυασμού, επειδή σε παρένθεση μπήκε το όνομα του καταστήματος του (και ουσιαστικά παρατσούκλι του), αφού συχνά τον αποκαλούν με αυτό.
Δεν έχω καμία σχέση ούτε με τον ίδιο, ούτε με τον συνδυασμό του. Ομως είναι ένδειξη πανικού να κυκλοφορεί ότι θα ακυρωθεί ο συνδυασμός. Αν θεωρεί ο Κουνενάκης ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσει τον δήμο, μόνο ηττοπάθεια και πανικό δείχνει.
Βέβαιο είναι πως στο εκλογοδικείο, δεν έχει πιθανότητες να ακυρωθεί ο συνδυασμός. Ας κοιτάξουν λοιπόν πως θα κερδίσουν ντόμπρα τις εκλογές και να αφήσουν τις φήμες, τα τερτίπια που μηχανεύονται, τις απειλές και τις ύβρεις. Θα γυρίσουν μπούμερανγκ.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Giannis λέει:

    Nifitsa!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.