Μπράβο κ. Διευθυντά!

Share

Επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη, καλό είναι να τους την φρεσκάρουμε λίγο. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο κ. Μαμιδάκης αποφάσισε να κλείνει το ξενοδοχείο Ερμής τον χειμώνα. Το οποίο, παρέμενε ανοιχτό με οικονομική ζημία του ιδιοκτήτη, για να στηρίζει τον Αγίο Νικόλαο. Αγιος Νικόλαος, Ξενοδοχείο ΕρμήςΗ απόφαση ελήφθη όταν δέχθηκε πόλεμο μεταξύ άλλων από τον Δήμαρχο κ. Κουνενάκη (άλλο ένα “θετικό” της θητείας του) και τον συνδυασμό του με αφορμή έργα που ήθελε να κάνει στις ξενοδοχειακές του μονάδες, που να σημειωθεί ήταν από τις πρώτες στον Αγίο Νικόλαο, ενώ αργότερα αγόρασαν και το ξενοδοχείο “Mirabello”.
Σε αυτές τις εκλογές, υποψήφιος με την παράταξη του Δημήτρη Κουνενάκης, είναι ο κ. Πελεκανάκης, διευθυντής του εν λόγω ξενοδοχείου. Μάλλον συμφωνεί με τις κατά το παρελθόν ενέργειες εναντίον της εταιρίας στην οποία εργάζεται. Δεν εξηγείται διαφορετικά η απόφαση του να στηρίξει τον “Σύγχρονο Δήμο”. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα. Το γνωρίζει η ιδιοκτησία;
Γνωρίζει η ιδιοκτησία, ότι ακόμα και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Κουνενάκη, ο μπουφές και το προσωπικό (εξυπηρετούσαν με τις στολές τους) ήταν από το ξενοδοχείο Ερμής;
Γνωρίζει, ότι το προσωπικό δέχεται πιέσεις για να τον ψηφίσει; Οτι είναι τρομοκρατημένο και ότι σήμερα Σάββατο τους μοίραζαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια; Υποθέτουμε πως όχι.
Τα παραπάνω πρέπει να προβληματίσουν τους ψηφοφόρους του κατά τα άλλα “προοδευτικού” κ. Κουνενάκη και να “τιμήσουν” αναλόγως και τον κ. Πελεκανάκη…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

9 Απαντήσεις

 1. Ο/Η ελενη λέει:

  Άντε ρε λαμογια απο δω που έχετε και άποψη χωρίς να γνωρίζετε!!Μην δείτε άνθρωπο δυναμικό με ήθος κ αξίες αμέσως σας πιάνει η ζήλια και προσπαθέιτε με χιλιους δυο τρόπους να τον τορπιλίσετε με τις αερολογίες σας τους βλακώδεις ισχυρισμόυς και τα επιχειρήματα!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!

 2. Ο/Η admin λέει:

  Σε ποιους απευθύνεστε; Ποιους αποκαλείτε λαμόγια; Γνωρίζετε τον γράφοντα; Και γιατί δεν μας χαρίζετε το ονοματάκι σας να ξέρει ο κάθε αναγνώστης ποιος είναι ποιος και να κρίνει;
  Λοιπόν. Οσα γράφονται στο ιστολόγιο είναι αληθή. Γίνεται πάντα έρευνα και προσπάθεια διασταύρωσης. Αν δεν σας αρέσουν, αν ενοχλεί η αλήθεια, λυπούμαστε αλλά δεν θα σας κάνουμε την χάρη να σταματήσουμε να τα γράφουμε. Γνωρίζουμε δε περισσότερα απ’ όσα γράφουμε, αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του.
  Να κλείσω με τον ίδιο επίλογο που έκανα και σε ένα άλλο “ευγενικό” σχόλιο.
  Ευχαριστώ που μέχρι στιγμής δεν έχω την τύχη άλλου συμπολίτη ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο επειδή δεν ήθελε να πεισθεί με λόγια ότι την σωτηρία μπορεί να φέρει ο συνδυασμός Κουνενάκη. Ισως βέβαια κυκλοφορούν και άλλοι τραμπούκοι, εκτός του ήδη συλληφθέντος, και τιμήσουν και εμένα δίνοντας μου ένα μάθημα δημοκρατίας.

 3. Ο/Η ελενη λέει:

  Ονομάζομαι Ταμπακάκη Ελένη κ΄απευθύνομαι σε όλους εσάς που προσπαθείτε με τρόπο βλακώδες “φτηνό”,απαράδεχτο, γελοίο & γλοιώδη έστω και την τελευταία στιγμή να τορπιλίζετε ανθρώπους άξιους και πολύτιμους για την κοινωνία με ήθος ,αξιοπρέπεια & δυναμισμό χωρίς πραγματικά να γνωρίζετε το έργο την προσφορά και τις προθέσεις του καθενός !!! Καλό θα ήταν λοιπόν να ξεκινούσατε την διαστάυρωση και την έρευνα σας με ένα απλό σταυρόλεξο ..Πιστέψτε με θα ήσασταν καλύτερος σε αυτό!!!!!!!!

 4. Ο/Η admin λέει:

  Να τους χαιρόσαστε τέτοιους ανθρώπους κυρία μου. Να τους χαιρόσαστε. Αυτό το ήθος επαγγέλλεστε; Να πιέζονται οι εργαζόμενοι να ψηφίσουν τον διευθυντή τους; Η μήπως η αξιοσύνη του φαίνεται όταν παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ, όπως κατήγγειλε αναγνώστης, στέλνοντας μάλιστα και φωτογραφία;
  Εγώ πάντως στην θέση σας θα ντρεπόμουνα να στηρίζω τον κ. Πελεκανάκη για τις πράξεις του. Λίγη συναδελφική αλληλεγγύη στους συναδέλφους σας που δέχθηκαν πιέσεις δεν βλάπτει. Δεν είναι μόνο να ζητάτε την ψήφο των συναδέλφων σας ως υποψήφια, αλλά και να τους στηρίζετε.
  Αυτά τα ολίγα, για μπαίνει ο καθένας στην θέση του.

 5. Ο/Η Ιωάννης λέει:

  Το 1981 όσοι εργαζόμενοι δεν ενεδωσαν στις πιέσεις για στην εκλογική επιλογή της διοίκησης της ίδιας εταιρείας το πλήρωσαν με την δουλειά τους.Είναι κρίμα να επαναλαμβάνονται τέτοιες πρακτικές μετά από 33 χρόνια.πιστεύω ότι υποψήφιοι με δημοκρατικη συνείδηση στο συνδυασμο που μετέχει ο ως άνω κύριος και είναι πολλοί δεν συμφωνούν και καταδικάζουν τέτοιες συμπεριφορές.

 6. Ο/Η ΡΕΝΑ λέει:

  Αγαπητέ κύριε Βασιλάκη,
  Εργάζομαι σε δυο από τα ξενοδοχεία της οικογένειας Μαμιδάκη 27 χρόνια την οποία οικογένεια, εκτιμώ σέβομαι και ευχαριστώ.
  Στήν διάρκεια αυτών των χρόνων δεν είδα κανένα δήμαρχο να ασχοληθεί με τα προβλήματα που έχει η πόλη μας, να στηρίξει τον τουρισμό,από τον οποίο ζούν εκατοντάδες οικογένειες.Ο κύριος Πελεκανάκης τον οποίο κατηγορείται ,και επιτρέψτε μου να έχω άποψη, αν και δεν είναι κάτοικος αυτής της πόλης έχει ενδιαφερθεί και έχει παλέψει για αυτήν περισσότερο από τον καθένα συντοπίτη μας. Δεν ασχολούμαι με την πολιτική γιατί απλά κανείς πολιτικός δεν ασχολείται με εμένα και κατά συνέπεια με τους απλούς εργαζόμενους. Αν θέλετε να προσάψετε κατηγορίες στον κο Κουνενάκη μπορείτε να το κάνετε, έχετε προσωπικούς λόγους, αλλά έλεος δεν είναι δυνατόν να κρίνεις το ήθος ενός ανθρώπου επειδή πάρκαρε στην θέση των ΑΜΕΑ, άραγε εσείς δεν το έχετε κάνει ποτέ? Την φωτογραφία που αναρτήσατε με το παρκάρισμα των αυτοκινήτων στον παραλιακό δρόμο την βλέπω 27 χρόνια ,τώρα υπόλογος είναι ο διευθυντής και όχι αυτοί που παρκάρουν?
  Θα τελειώσω λέγοντας ότι εμένα δεν με εκβίασε και δεν με απείλησε κανένας για το τι θα ψηφίσω, θεωρώ τον εαυτό μου συνειδητοποιημένο και άξιο να κρίνω για το πιο άτομο θεωρώ ικανό.
  Δυστυχώς κύριε Βασιλάκη δεν με πείσατε με τα επιχειρήματά σας.
  Ευχαριστώ

 7. Ο/Η admin λέει:

  Το άρθρο προφανώς και δεν αφορά την οικογένεια Μαμιδάκη. Αφορά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που πήγε να στηρίξει αυτούς που θέλησαν να την βλάψουν. Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε με ψυχραιμία την ανάρτηση, μην σχολιάζετε. Επίσης, αν έχει κάτι να απαντήσει ο κ. Πελεκανάκης, ας το κάνει ο ίδιος. Δεν είναι να μπαίνουν μπροστά διάφοροι αυτόκλητοι υπερασπιστές και υβριστές.
  Τέλος, δεν ξέρω αν χρειάστηκε ή όχι να πιεστείτε ή να εκβιαστείτε εσείς. Είναι όμως σε γνώση του ιστολογίου κάποια στοιχεία από το παρασκήνιο της υπόθεσης.
  Οσο αφορά τα επιχειρήματα, είναι στοιχεία που μεταφέρθηκαν από συναδέλφους σας, όπως και γεγονότα που αφορούν το παρελθόν γνωστά σε αρκετό κόσμο. Αν θέλετε να τα αμφισβητείτε, δικαίωμα σας. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι πραγματικά.
  Και να ξεκαθαρίσουμε ένα θέμα. Ναι μπορώ να κρίνω το ήθος. Γιατί δεν είναι ο τελευταίος αγράμματος. Είναι επαγγελματίας του χώρου και είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε. Οπως απαράδεκτο είναι πελάτες της επιχείρησης να κλείνουν το πεζοδρόμιο και να μην λαμβάνει μέτρα.
  Αν θέλετε να εθελοτυφλείτε ή να το παίζετε αφελής, δικαίωμα σας. Δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος πρέπει να κάνει τον μ@λ@κ@. Αρκετά με τους δήθεν…

 8. Ο/Η δημητρης λέει:

  το εαν ο Κος Μαμιδακης γνωριζει η οχι αστο να το ξερει εκεινος,εσυ φροντισε ωστοσο να μαθεις οτι εκτος απο τα εγκαινια του εκλογικου κεντρου (πραγμα το οποιο ειναι ψευδες) συμμετυχαμε ως εργαζομενοι μαζι με τον Κυριο Διευθυντη μας (οπως εδυ τον αναφερεις) και στα παρακατω:
  Τα τελευταια δυο χρονια που ειναι διευθυντης στο ξενοδοχειο μας δωσαμε λοιπον (παντα φορωντας την στολη και μπροσταρη τον ιδιο !!!) ηκουσον ηκουσον!!!
  φαγητο σε παιδια κατασκηνωσεων,φαγητο σε σρτεγους της πολης,φαγητο σε παιδια στην εκδηλωση φεστιβαλ κρητικης μουσικης.ΜΝπουφε στη Λιμνη οταν ηρθαν οι Κινεζοι για τους γαμους.Εστειλε ορχηστρα και χορευτικο συγκροτημα κρητικων χορων στην αφιξη ρουαζιεροπλοιου στο λιμανι.Παραχωρησε δωρεαν την αιθουσα εκδηλωσεων σε συλλογους της πολης για πολιτιστικες εκδηλωσεις.Παραχωρησε δωρεαν το μπαρ για το χορο της φιάρμονικης.Οργανωσε τηννεκθεση θρησκευτικου τουρισμου στο Λασιθι δωρεαν.Φιλοξενησε ξενους δημοσιογραφους που καλυπταν ρεπορταζ για την προβολη του Δμου μας.
  Και εσυ……….. τι εκανες για ολα αυτα;;;;;
  Δεν επεσαν στην αντιληψη σου τοσο καιρο τιποτα απο ολα αυτα να τον κατηγορησεις ;Αισχος !!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!

 9. Ο/Η admin λέει:

  Ακου εδώ @δημητρης, περνούσα με το αυτοκίνητο και είδα πολύ καλά ποιοι σέρβιραν. Αφήστε τα ψέματα. Αρκετά ανέχθηκα να με βρίζετε και να με συκοφαντείτε ακόμα και μέσα στο ιστολόγιο. Αρκετά ανέχθηκα να το κάνετε ακόμα και ανώνυμα. Βγες με το όνομα σου, να ξέρουμε ποιος είσαι για να κρίνει και ο καθένας αμφότερους. Ή ακόμα καλύτερα να βγει αυτός που σας βάζει να τα γράφετε.
  Το τι έκανα, δεν κάθομαι να το διαφημίζω. Ούτε φιγουρατζής υπήρξα ποτέ μου, ούτε των δημοσίων σχέσεων, ούτε θα απολογηθώ σε κανένα για το τι και πως. Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν ζητώ την ψήφο κανενός, για να πρέπει να το κάνω.
  Οσο για την οικογένεια Μαμιδάκη, σε έχει εξουσιοδοτήσει να μιλάς για λογαριασμό της; Ξέρεις αν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο; Μήπως εσύ γνωρίζεις αν έχει ενημερωθεί για όσα αναφέρω; Μην μιλάς λοιπόν, γιατί μάλλον περισσότερο εκθέτεις τον Διευθυντή.
  Και για να κλείσουμε, επειδή η επιχείρηση έχει κάνει κάποιες δράσεις, σημαίνει ότι ο κ. Πελακανάκης θα κάνει ότι γουστάρει; Θα μας τρελάνεις; Πόσο ανόητοι μπορείτε να είστε να προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι έχει δίκιο; Οτι είναι δικαιολογημένος;
  Λοιπόν αρκετά ως εδώ. Αν έχει κάτι επωνύμως να απαντήσει ο κ. Πελεκανάκης, ας το κάνει ο ίδιος. Κάθε άλλο σχόλιο θα διαγράφεται. Παιχνίδι τέλος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.