Πλημμύρισαν οι θυρίδες της τράπεζας!
Πλημμύρισαν σήμερα το πρωί οι θυρίδες της παλιάς Αγροτικής τράπεζας (νυν Πειραιώς) στην περιοχή της Κιτροπλατείας του Αγίου Νικολάου. Ο χώρος είναι υπόγειος και διαρροή που σημειώθηκε είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσουν νερό θυρίδες πολλών πελατών οι οποίοι εκλήθησαν να πάνε να ανοίξουν τις θυρίδες τους για να ελέγξουν
το περιεχόμενο και να στεγνώσουν χρήματα ή άλλα έγγραφα που υπήρχαν μέσα. Για τον σκοπό αυτό η τράπεζα επιστράτευσε πιστολάκια μαλλιών, ενώ άλλοι προτίμησαν να τα πάρουν σπίτι!
Αγνωστες είναι μέχρι στιγμής οι ζημιές που μπορεί να έχουν προκληθεί σε έγγραφα ή αντικείμενα, ενώ δεν έχει τελειώσει η διαδικασία ελέγχου από τους πελάτες στις θυρίδες τους και θα συνεχιστεί την Πέμπτη λόγω Πρωτοχρονιάς.
Πρόσφατα σχόλια