Το παρασκήνιο

Share

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης1, ας δούμε μερικά ακόμα στοιχεία από το παρασκήνιο της καρατόμησης.Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου - 200907231546
Από την στιγμή που διέρρευσε η πιθανότητα να τοποθετηθεί διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ο Νίκος Κοκκίνης, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις. Σε κομματικό επίπεδο υπήρξαν και από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται πως τελικά υπερίσχυσαν του ΠΑΣΟΚ και περισσότερο αυτές από την περιοχή της Ιεράπετρας, όπου και η έδρα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ (πρωτοτυπία, αφού η έδρα των νομαρχιακών οργανώσεων βρίσκεται παντού στην έδρα του νομού).
Υποκινητής από εκείνη την πλευρά, ο γνωστός από άλλες αντιπαραθέσεις με τον Αγιο Νικόλαο, Μανόλης Μαστοράκης. Φαίνεται να συνέδραμε και ο τέως  βουλευτής Φοίβος Ιωαννίδης, ο έχω ήδη τακτοποιήσει τον υιό του ως Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Η παρέμβαση κατέληξε να είναι σε υψηλό επίπεδο, δηλαδή Βενιζέλου, αφού ο Αδωνης Γεωργιάδης δεν ήταν διατεθειμένος να ενδώσει, ειδικά μετά την ανακοίνωση του πίνακα νέων Διοικητών, θεωρώντας μάλιστα ότι ήταν από τους ικανότερους διοικητές. Τελικά, με παρέμβαση Μαξίμου, καρατομήθηκε ο Κοκκίνης και ανέλαβε ο Μαρκονικολάκης.
Γλύτωσε το νοσοκομείο Σητείας, έμπλεξε του Αγίου Νικολάου και ολόκληρος ο νομός. Πέραν κάποιων χλιαρών αντιδράσεων, όπως ένα πανό στο νοσοκομείο, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση να δοθεί συνέχεια. Μόνο που οι συνέπειες αυτής της απόφασης θα είναι σοβαρές…
Με όσα παρασκηνιακά είχαν διαδραματιστεί, φαίνεται πως το σύμπαν συνωμότησε εναντίον του Κοκκίνη. Πολλούς και για διαφορετικούς λόγους βόλευε η καρατόμηση, αλλά και η επιλογή του νέου. Σε κυβερνητικό, κομματικό, προσωπικό επίπεδο. Μόνο θύμα, η υγεία.
Εν τω μεταξύ, ο Αγιος Νικόλαος κοιμάται βαθιά χρόνια τώρα. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να μη διαλύσει και αυτό το νοσοκομείο…

  1. Ανάρτηση με θέμα “Με τις υγείες(;) μας!”
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η ΑΚΟ λέει:

    ευτυχώς που λές τι έγινε γιατί όλοι έγραψαν την είδηση με μισόλογα.
    μάθαμε μόνο κάτι αόριστο περί Βενιζελικού μπλόκ

  2. Ο/Η admin λέει:

    Οτι βόλευε την κάθε πλευρά βγήκε προς τα έξω. Ανάλογα και με τις εξαρτήσεις εκάστου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.