Τι γίνεται στο ΒΙΟΠΑΝ;

Share

Αρκετά παράπονα έχω ακούσει σχετικά με τον τρόπο που χειρίζεται η διοίκηση του ΒΙΟΠΑΝ, το μοίρασμα των οικοπέδων.

Το πάρκο καταλαμβάνει 252 στρέμματα και προβλεπόταν να είχε παραδοθεί το καλοκαίρι. Ηδη έχουν καθορίσει ποιους χώρους θα πάρει η κάθε επιχείρηση, αλλά αυτό έχει δημιουργήσει αντιδράσεις και ενστάσεις μετόχων που θεωρούν ότι αδικούνται, χωρίς το θέμα να έχει ξεπεραστεί μέχρι σήμερα.

Μέτοχοι αναφέρουν ότι υπάρχει προνομιακή μεταχείριση κάποιων. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό,  ένας από τους τρόπους που αναφέρουν, ήταν η διοίκηση να τοποθετήσει ομοειδείς επιχειρήσεις μαζί, ενώ ούτε τα κριτήρια “συνέπειας” που επικαλούνται φαίνεται να έχουν εφαρμοστεί. Ομως πρακτικά αυτό δεν ωφελεί, μια και ο κάθε κάτοχος μπορεί να ασκήσει ή να αλλάξει στο μέλλον τη δραστηριότητα του. Αν αυτό έχει “πρακτική αξία”, είναι μόνο για να γίνει το μοίρασμα όπως βολεύει λένε μερικούς.

Ενδεικτικό της αποφασιστικότητας τους είναι το γεγονός ότι, όπως υπονοούν, ξέρουν πολλά και αν χρειαστεί θα προβούν σε αποκαλύψεις. Θέλω να πιστεύω ότι στις καταγγελίες υπάρχει κάποια υπερβολή, διαφορετικά το θέμα είναι σοβαρό…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 31 Οκτωβρίου 2008

    […] Τι γίνεται στο ΒΙΟΠΑΝ; […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.