Κλείνει το ΙΚΑ της έδρας του νομού!

Share

Με μια αιφνιδιαστική και ανέντιμη κίνηση, αντίθετα με την εισήγηση και τις διαβεβαιώσεις, ο πρόεδρος του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πέρασε από το ΔΣ κατά πλειοψηφία την απόφαση για κλείσιμο του ΙΚΑ στον Αγιο Νικόλαο και ουσιαστικά την μεταφορά της έδρας του στην Ιεράπετρα!
Είναι φανερό το δίπολο που υπάρχει χρόνια τώρα και που αμφισβητεί μονίμως υποδομές και υπηρεσίες που σε κάθε άλλο νομό, αυτοδίκαια ανήκουν στην έδρα του.
Αν δεν υπάρξει δυναμική αντίδραση, δεν θα σταματήσει αυτό. Χθες ήταν το νοσοκομείο, σήμερα το ΙΚΑ, αύριο τι; Και αυτά τα δύο είναι μόνο δύο από τις περιπτώσεις, αφού η αμφισβήτηση είναι μόνιμη.
Μας δίνουν σκουπίδια, τους δίνουμε (με την ανοχή και αναποτελεσματικές αντιδράσεις) υπηρεσίες και υποδομές. Κόκκινη κάρτα
Να μας πει και ο κυβερνητικός βουλευτής, ποια η θέση του και πως γίνεται να τον καπελώνει ο της αντιπολίτευσης. Την ίδια απάντηση θα θέλαμε και από τους εκπροσώπους της κυβερνητικής παράταξης. Για το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει θέμα. Αυτό εδώ και χρόνια έχει την έδρα της Ν.Ε. στην Ιεράπετρα. Θα είχε ενδιαφέρον το παρασκήνιο της υπόθεση, μπας και ξυπνήσει κάποτε η πόλη αυτή που ζούμε.
Ομως και ο Δήμος, χλιαρός και επιφανειακός σε όλες του τις αντιδράσεις, έχει δώσει χώρο για όλα όσα γίνονται ή μεθοδεύονται εις βάρος του Αγίου Νικολάου. Απών από την συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΚΑ, σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας που ήταν παρών…
Επιτέλους πρέπει να αντιδράσουμε όπως αξίζει. Να κλείσει ο δρόμος από τα σύνορα του δήμου προς Ιεράπετρα, να σταματήσουμε να παραλαμβάνουμε σκουπίδια. Αρκετά με αυτό το σήριαλ. Πρέπει να τελειώσει τώρα και δια παντός…

 

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.