Ο γερανός δεν αγοράστηκε για να σκουριάζει

Share

Ενα σημείο που παρουσιάζει κυκλοφοριακό πρόβλημα, είναι η αρχή της Πολυτεχνείου. Παρότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση (και πολύ σωστά), είναι συχνό το φαινόμενο να σταματούν εκεί αυτοκίνητα. Μερικές φορές και από τις δύο πλευρές!
Ειδικά τις ώρες αιχμής είναι περισσότερο έντονο το πρόβλημα, αφού είναι και ένας από τους λίγους δρομους διπλής κυκλοφορίας. Παρόλα αυτά, δεν λαμβάνονται μέτρα. Ο γερανός της αστυνομίας υποτίθεται για αυτόν τον λόγο αγοράστηκε και όχι να σκουριάζει παρατημένος. Ενα παραπάνω που υπάρχει σχετική σήμανση.
Οι περιπτώσεις όπου ο κάθε ασυνείδητος οδηγός παρατά όπου βρει το όχημα του αδιαφορώντας αν εμποδίζει την κυκλοφορία, δεν θα πρέπει να τυγχάνουν ανοχής.
Και σαφώς είναι πολύ σοβαρότερο από το να σταματήσει ένας οδηγός σε σημείου που ναι μεν απαγορεύεται, αλλά δεν εμποδίζει. Και είναι από τις περιπτώσεις που και οι υπόλοιποι οδηγοί συμφωνούν με την τιμωρία.
Καλό θα ήταν η τροχαία να δείξει κάποιο ενδιαφέρον ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία το κόσμου και η κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 1 Οκτωβρίου 2013

    […] Ανάρτηση με θέμα “Ο γερανός δεν αγοράστηκε για να σκουριάζει” ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.