Παράκληση Χατζηδάκη για τις τουαλέτες

Share

Ο Βασίλης Χατζηδάκης, υποψήφιος δήμαρχος στις περασμένες δημοτικές εκλογές, σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τουαλέτες στον Αγιο Νικόλαο, έγραψε στο προφίλ που έχει στο facebook1:Βασίλης Χατζηδάκης

 Μια παράκληση σαν πολίτης αυτού του τόπου. Κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου. Παρακαλώ αν δεν μπορείτε να βάλετε έναν εργαζόμενο επιστασίας, κλείστε τώρα τις δημοτικές τουαλέτες. Είναι προτιμότερο οι επισκέπτες της πόλης να πηγαίνουν στα παρακείμενα μαγαζιά, παρά να παίρνουν στη πατρίδα τους την εμετική εικόνα μιας άθλιας μπανανίας. Υπάρχει κίνδυνος δημόσιας υγείας, απαξίωσης του τόπου μας και της αξιοπρέπειάς μας. Φωτογραφία δεν βάζω για ευνόητους λόγους, αλλά και γιατί η μυρωδιά που αναδύεται δεν απεικονίζεται.

Το πρόβλημα με τις τουαλέτες είναι γνωστό, έχουν γίνει πολλές αναφορές, έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι2, αλλά μυαλό δεν βάζουν. Δεν καταλαβαίνουν στον Δήμο. Αδιαφορούν αν καταστρέφουν την εικόνα της πόλης. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μιλά κανείς για όσα οι επισκέπτες μας βλέπουν. Λες και αυτή είναι η λύση στα προβλήματα.

  1. Σύνδεσμος σε δημοσίευση του Βασίλη Χατζηδάκη στο facebook
  2. Ανάρτηση με θέμα “Εχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι”
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.