Μπράβο Αντιδήμαρχε!

Share

Και επειδή ενοχλήθηκαν κάποιοι από την σκληρή πραγματικότητα123 της κατάστασης που επικρατεί στον Αγιο Νικόλαο. Επειδή προσπαθούν να διαψεύσουν τα γεγονότα και να τα αποδώσουν στα στοιχειά της φύσης και σε αυτούς που επιβουλεύονται τον τόπο μας, ένα ακόμα στοιχείο.
Τουαλέτες στο λιμάνι Αγίου Νικολάου 17/08/2013,
στο μέγιστο της σεζόν. Και για αυτή την κατάσταση φταίνε τα στοιχειά της φύσης; Αυτοί που μας επιβουλεύονται; Πως το σχολιάζετε Αντιδήμαρχε και πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου;
Ενας κέρτος(;), παλέτες, πινακίδες “Hellenic Coast Guard” (Ελληνική ακτοφυλακή) φράζουν την είσοδο στις “τουαλέτες”!
Κύριοι, είστε επικίνδυνοι. Αδιαφορείτε εντελώς για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη. Μέσα και έξω από το νερό.
Οχι. Δεν φταίνε τα δημοσιεύματα. Ακόμα και αν παύσουν, δεν λύνεται το πρόβλημα. Το πρόβλημα λύνεται με αποφάσεις και πράξεις. Και  δεν έχετε την βούληση να τις πάρετε, γιατί έχουν κόστος. Γιατί για ένα μέρος της κατάστασης, υπάρχουν ευθύνες αρμοδίων και για άλλο συμπολιτών μας. Και έχει πολιτικό κόστος.
Αφήνετε την πόλη να  δυσφημίζεται στα μάτια των επισκεπτών, των φίλων μας. Αφήνετε την εικόνα της πόλης να στραπατσάρεται.
Αδιαφορείτε, και μόνο διαψεύσεις κάνετε. Δεν είναι αυτή η πόλη που θέλουμε.
Δεν είναι αυτή εικόνα μιας πόλης κάποτε πρωτοπόρου στον τουρισμό. Με ακμάζουσα οικονομία.
Ξεπεσμένοι αριστοκράτες καταντήσαμε, που αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα και να βρούμε λύσεις, έστω και σκληρές, για αντιστροφή του κατήφορου.
Και αν η λύση είναι οι πολίτες να κάνουν τα πάντα, για να μην παρουσιάζει αυτή την εικόνα η πόλη, τότε τι τον θέλουμε τον Δήμο; Για να πληρώνουμε μισθουλάρες και συνταξάρες σε Δημάρχους, Αντιδημάρχους και διάφορους έμμισθους καρεκλοκένταυρους;
Αποδείξτε ότι αξίζετε την θέση που σας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες. Και αν δεν μπορείτε, σπίτι σας. Ολοι. Να έρθουν άλλοι που νοιάζονται, θέλουν, μπορούν.

  1. Ανάρτηση με θέμα “Αθλια εικόνα”
  2. Ανάρτηση με θέμα “Τι θα γίνει με αυτή τη κατάσταση;”
  3. Ανάρτηση με θέμα “Μπράβο Δήμαρχε!”
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 19 Αυγούστου 2013

    […] Ανάρτηση με θέμα “Μπράβο Αντιδήμαρχε!” ↩ […]

  2. 21 Αυγούστου 2013

    […] Ανάρτηση με θέμα “Μπράβο Αντιδήμαρχε!” ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.