Κατάσταση διάλυσης

Share

Με παλαιότερη ανάρτηση1 είχε επισημανθεί το θέμα του κινδύνου και της εγκατάλειψης που υπάρχει στα γήπεδα tenis του Δήμου.
Δυστυχώς, δύο μήνες μετά, όχι μόνο τίποτα δεν έχει αλλάξει,  αλλά έχει χειροτερέψει κιόλας. Μέλος της ομάδας του mirabelo.gr στο facebook, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί:

γήπεδο tennis δίπλα στο κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου … η σημερινή κατάσταση του ενός απο τους δύο στύλους που κρατάνε το φιλέ … Το γήπεδο έχει αφεθεί εντελώς στην μοίρα του ! Δεν ξέρω ποιός μπορεί να είναι υπεύθυνος γι αυτό αλλά όποιος ξέρει που μπορώ να απευθυνθώ για να το φτιάξουν ( το πιο πιθανό είναι να μην δώσει κανείς , καμία σημασία βέβαια ) ας με βοηθήσει … Κρίμα είναι , υπάρχουν άτομα τα οποία περνούν παίζοντας εκεί το απογευμά τους ..

Καλό θα ήταν να ασχοληθούν οι αρμόδιοι. Υπάρχει εκτός των άλλων θέμα ασφάλειας των χώρων άθλησης, όπως και επίβλεψης. Δεν θα έπρεπε να λειτουργούν με αυτή την κατάσταση στου ηλεκτρολογικούς πίνακες. Η εγκατάλειψη θα κοστίσει στο τέλος ακόμα περισσότερα για να φτιαχτούν πάλι. Λεφτά από την τσέπη μας. Ντροπή τέτοιες εποχές.

  1. Ανάρτηση με θέμα “Εγκατάλειψη και κίνδυνος”
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.