Επεισόδιο στην πολεοδομία

Share

Σοβαρό επεισόδιο έγινε στην πολεοδομία Αγίου Νικολάου την Τρίτη, όταν πολίτης (Τ.Α.) μαινόμενος επιτέθηκε σε υπάλληλο, με αφορμή πρόστιμο που του είχε επιβληθεί για αυθαιρεσίες σε κτίσμα του στο Σίσι.

Στον δράστη του επεισοδίου, είχε επιβληθεί υψηλό πρόστιμο, για το οποίο όμως δεν κατέθεσε εμπρόθεσμη ένσταση, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να εξεταστεί. Αυτό τον εξόργισε με αποτέλεσμα να υβρίσει την υπάλληλο, να πετάξει φακέλους εναντίον της και να την κτυπήσει.

Κατέληξαν αμφότεροι στο αστυνομικό τμήμα, καθώς και άλλοι υπάλληλοι της πολεοδομίας, όπου ο δράστης δήλωσε πως του ζητήθηκαν χρήματα, με αποτέλεσμα η ταλαίπωρη υπάλληλος να καταλήξει (και αυτή) στο αυτόφωρο.
Επειδή η υπάλληλος και η οικογένεια της είναι γνωστή στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου, είναι προφανές ότι ο μαινόμενος δράστης, είχε σκοπό με αυτή του την τακτική να συγκαλύψει τις δικές του παρανομίες, τους κακούς χειρισμούς και τις πράξεις του εναντίον της υπαλλήλου, των συναδέλφων της και της υπηρεσίας.
Αν του είχαν ζητηθεί χρήματα, δεν είχε παρά να ακολουθήσει την γνωστή στους πάντες οδό. Προσημειωμένα, συνάντηση, σύλληψη. Αν έτσι έγιναν τα πράγματα, τότε όφειλε η αστυνομία να εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Και τέτοια δεν υπάρχει.

Απορίας άξιον είναι και γιατί η δημοτική αρχή δεν στράφηκε δικαστικά εναντίον του δράστη, για τα γεγονότα στην υπηρεσία. Εστω ένα δελτίο τύπου καταδίκης του γεγονότος και στήριξης των υπαλλήλων, από το συνήθως “ευαίσθητο” και λαλίστατο γραφείο τύπου του Δήμου. Γιατί άραγε δεν λαμβάνει θέση; Μήπως υπήρξαν πιέσεις; Αν ναι, από που; Μήπως είναι φίλα προσκείμενος; Τι συμβαίνει; Γιατί δίνεται η εντύπωση προσπάθειας αποσιώπησης του γεγονότος;

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 11 Ιούλιος 2013

    […] Ανάρτηση με θέμα “Επεισόδιο στην πολεοδομία” ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.