Ούτε τα αυτονόητα

Share

Αλίευσα από το προφίλ της σελίδας στο fb1 και σας παραθέτω την ακόλουθη επιστολή αναγνώστριας:

Μια περιοχή ξεχασμένη,αν και θα έπρεπε να είναι ΛΑΜΠΕΡΗ, ΚΑΘΑΡΗ,ΖΩΝΤΑΝΗ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ,ΦΩΤΕΙΝΗ,και χώρος ….γιατί όχι,;;;;;;πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Καθώς είναι η πρώτη εικόνα που οι επισκέπτες μας αντικρίζουν,έπρεπε να υπάρχει κάτι σχετικό για την πόλη , ο Ξένιος Ζεύς, το Δελφίνι που σώθηκε από τον ψαρά στη Λίμνη,δημιουργία γνωστού καλλιτέχνη π.χ. Του Μανώλη Χαρούλη.Εικόνες της πόλης και σημεία που θα έπρεπε να επισκεφθεί.Παγκάκια με όαση δροσιάς….
Κι όμως… η εικόνα εδώ είναι άθλια….
οι κάδοι αδειάζουν αφού ξεχειλίζουν, πολλές φορές δεν υπάρχει χώρος να αφήσει κανείς τα σκουπίδια οπότε τα πάει σε άλλη γειτονιά, και πίσω ακριβώς ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ είναι εδώ και μήνες εστία μολύνσεως!!!!
Τα αγαπημένα κατοικίδια των κυρίων της περιοχής κάνουν την ανάγκη τους παντού γύρω γύρω,και οι “ευγενείς” ιδιοκτήτες δεν μπαίνουν στον κόπο να τα μαζέψουν,με αποτέλεσμα … “όποιος νύχτα ή μέρα περπατεί….”….και τα σανδάλια ξέρετε είναι το υπόδημα των παιδιών μας,και εμάς, …ΟΛΟΟΟΟ το καλοκαίρι…
Οι οδοκαθαριστές δεν μας θυμούνται πια ποτέ, κι έτσι άν εμείς σκουπίσουμε έντάξει,άν όχι τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν από τους κάδους γεμίζουν τα πεζοδρόμια και τις αυλές.
Και….. άν και κοντά….. υπάρχουν “κύριοι” ,”άρχοντες” σχετικοί με το ΔΗΜΟ, οι παρωπίδες είναι το αγαπημένο αξεσουάρ τους, που φορούν, όταν το πρωί ιππεύουν τα πολλά και δυνατά άλογα τους!!!!
Κι όταν οι “παραδουλεύτρες” των “αρχόντων” αυτών, πλένουν αυλές και μπαλκόνια ….μοσχοβολούν οι πλημμυρισμένες λακκούβες του ΚΤΕΛ στην πιάτσα των ΤΑΧΙ, και ωωωω Τι ευτυχείς οι επισκέπτες-πελάτες, παίρνουν και ένα ευχάριστο ποδόλουτρο δωρεάν.!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….!

  1. Σύνδεσμος σε σχετική ανάρτηση στο fb
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.