Μας δουλεύουν οι Ηρακλειώτες;

Share

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας Νέα Κρήτη, Ξεκίνησαν από το Ηράκλειο πόλεμο ενάντια στο τμήμα ΤΕΙ του Αγ. Νικολάου - CACHE_280X380_0_1044212Στο ιστολόγιο “Νέα του Μεραμπέλλου” διάβασα άρθρο κατά του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου1. Μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί.

Προκαλούν ανησυχία στους υποψηφίους, με ουσιαστικό στόχο να αποφύγουν να δηλώσουν ΤΕΙ Αγίου Νικολάου. Είναι κακόβουλη και εμπαθής ενέργεια, από έναν νομό που έχει μαζέψει τα πάντα.

Είναι προφανές πως “τα όρια του παραλογισμού” έχουν ξεπεράσει οι φίλοι μας Ηρακλειώτες με την εμμονή τους να θέλουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο Ηράκλειο. Ζητούν δε “να αγνοήσει (σσ: το υπουργείο) τις παρεμβάσεις των εξωακαδημαϊκών παραγόντων”, που αν δεν υπήρχαν οι παράγοντες, το Ηράκλειο ΔΕΝ θα είχε καβαλικέψει όλη την Κρήτη.

Ας μας πουν τι έχουν επιτρέψει να έρθει στο Λασίθι. Τίποτα. Μόνο το εργοστάσιο της ΔΕΗ και αυτό γιατί ήθελαν να το διώξουν. Αλλά εδώ κάνουμε τις Φιλιππινέζες του Ηρακλείου και δεν ξεσηκωνόμαστε για τίποτα.

  1. Σύνδεσμος σε ανάρτηση του ιστολογίου “Νέα του Μεραμπέλλου”
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.