Ανοικτή επιστολή αγανάκτησης

Share

Διάβασα επιστολή αγανάκτησης συμπολίτισσας1, με τα προβλήματα στην καθαριότητα. Την παραθέτω αυτούσια:

Σήμερα στην περιοχή του 5ου Δημοτικό Σχολείο Αγ. Νικολάου (απέναντι από την εκκλησία Αγ. Κωσταντίνου & Ελένης) παραβρισκόταν συνεργείο με 5-6 άτομα “καθαρισμού” του Δήμου μας. Επειδή το μπαλκόνι του σπιτιού μας είναι σε σημείο (ψηλά) που βλέπει όλη αυτή την περιοχή, παρακολουθούσαμε το συνεργείο αυτό από περίπου 9πμ (μπορεί να είχαν έρθει και νωρίτερα αλλά δεν τους είχαμε προσέξει) μέχρι της 2μμ. Από τις 5 ώρες που βρισκόντουσαν εκεί δούλεψαν 2 ώρες το πολύ. Δυστυχώς δεν τους καταγράψαμε σε βίντεο (εάν και θα έπρεπε!). Τις υπόλοιπες ώρες άραζαν στη σκιά, συζητούσαν, ερχόντουσαν, φεύγανε – σαν να κάνανε πικνικ – μόνο η μουσική έλειπε!!!! Από την στιγμή που η πόλη μας βρίσκεται πνιγμένη κυριολεκτικά στα σκουπίδια και το γραφίτι, δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την κατάσταση!!! ΑΠΑΙΤΩ μια γραπτή και δημόσια απάντηση από εκπρόσωπο του ΔΗΜΟΥ για αυτό το περιστατικό! 8 πολίτες το ΣΚ που δεν άντεχαν την κατάσταση του Ελαιώνα πήγαν μόνοι τους να καθαρίσουν τα σκουπίδια και τις ακαθαρσίες. Δούλεψαν από τις 9 μέχρι τις 3 ασταμάτητα και με πολύ ένταση για να καθαρίσει επιτέλους αυτός ο χώρος. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ τέτοια σημεία σε ΟΛΗ την πόλη και πρέπει, ως δημότες που στην ουσία πληρώνουν αυτούς τους υπαλλήλους του δήμου, να ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ συμπεριφορά!!!! Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αυτά. Θα δημοσιεύω αυτό το κείμενο συνέχεια μέχρι να πάρω κάποια απάντηση. ΕΛΕΟΣ!!! Σε τέτοιες δύσκολες εποχές δεν θα δεχόμαστε άλλο αυτά τα αίσχη! Τα λεφτά δεν είναι για πέταμα!!! Περιμένω την απάντηση σας. Σας ευχαριστώ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το περιεχόμενο. Πιστεύω ότι πρέπει όλοι να βάζουμε πλάτη για να στηρίξουμε τον τόπο μας. Οταν όμως βλέπουμε οι κυρίως υπεύθυνοι-αρμόδιοι να μην κάνουν το καθήκον τους, το οποίο μάλιστα εν καιρό κρίσης πληρώνει από το υστέρημα του ο πολίτης, είναι λογικό να αγανακτείς. Πόσο μάλλον, όταν χωρίς υποχρέωση έχεις αφιερώσει τον χρόνο σου για να κάνεις την δουλειά άλλων.

Εύχομαι η κα Περάκη, να μην έχει την τύχη του υπογράφοντος, όταν παλαιότερα έθεσε  ερωτήματα σχετικά με άλλο θέμα και διαγράφηκε(!) από την ομάδα του δήμου στο fb, και να λάβει τις απαντήσεις που ζητά.

  1. Σύνδεσμος στην επιστολή
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.