Παράπονα για τον πεζόδρομο

Share

Παράπονα ακούω για τον πεζόδρομο, ότι πολλά καταστήματα έχουν υπερβεί τον μέγιστο καθορισμένο χώρο που τους έχει διατεθεί, με αποτέλεσμα όταν υπάρχει αρκετός κόσμος να δημιουργείται πρόβλημα στην διέλευση των πεζών. Είναι ένα θέμα που κατά το παρελθόν υπήρχε μεγάλη αυστηρότητα από την παρούσα δημοτική αρχή, αντιθέτως με σήμερα που έχει περάσει στο άλλο άκρο.
Κάποιοι θεωρούν ότι είναι σκόπιμη η ανοχή και πως γίνεται για να κρατούν στο χέρι τους επαγγελματίες.
Νομίζω πως ή θα πρέπει να εφαρμοστούν οι αποφάσεις ή θα πρέπει ο Δήμος να τις αλλάξει δίνοντας περισσότερο χώρο. Μια συνεργασία, ένας διάλογος με τους επαγγελματίες δεν βλάπτει.
Είναι εκ του πονηρού η σημερινή στάση. Από την μια συνδιαλλαγή και από την άλλη αν υπάρξει θέμα, θα κατηγορούν τους επαγγελματίες που δεν σέβονται τις αποφάσεις και τα γνωστά.
Στο Ηράκλειο έχουν βιδώσει σημάδια και είναι πολύ εύκολο με μια ματιά να φαίνεται ποιος παρανομεί. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και εδώ. Και με μια βόλτα η δημοτική αστυνομία να ελέγχει. Αν βρει χρόνο, αφού είναι αφιερωμένη να έχει ελεύθερη την πλατεία από αυτοκίνητα. Το τι γίνεται στην υπόλοιπη πόλη, μάλλον δεν τους νοιάζει…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.