Από λάθος σε λάθη…

Share

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, πληρωμή -201305201034Εχει γίνει μείζον θέμα το πρόβλημα με τις τουαλέτες στο λιμάνι και αντί να το αντιμετωπίσουν συνολικά και με σοβαρότητα, δίνουν λύσεις του ποδαριού.
Γιατί ρε καλόπαιδα οι Ελληνες πρέπει να πληρώνουν και για τους αγγλομαθείς αλλοδαπούς είναι προαιρετικό;
Και αφού πρέπει να πληρώνουν, πρέπει να λαμβάνουν και απόδειξη. Μπορεί κάποιος (πχ, ο πρόεδρος του Κουνενάκης) να μας πληροφορήσει αν πήρε τέτοια απόφαση το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο (ΔΛΤ) και πότε; Αν μπήκε ταμειακή ή αν υπάρχει, έστω, κάποιο μπλοκ αποδείξεων; Ή μήπως το ΔΛΤ εξαιρείται του νόμου;
Για να ξέρουμε δηλαδή για το ποιος νομίζει ότι διαχειρίζεται δική του επιχείρηση και κάνει ότι γουστάρει.
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, Τουαλέτα ΑΜΕΑ - 201305201033Λοιπόν καθαρές κουβέντες. Αν πρέπει να πληρώνουν, πρέπει να πληρώνουν όλοι και όχι ορισμένοι. Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κόβεται απόδειξη (και για λόγους διαφάνειας). Διαφορετικά, αν πέσει κανένα πρόστιμο, δεν πιστεύω να θέλουν, ως συνήθως, να το φορτώσουν στους πολίτες…

ΥΓ: Και η τουαλέτα των ΑΜΕΑ δεν είναι ρε ανάλγητοι αποθήκη, ούτε απλή υποχρέωση, αλλά για να εξυπηρετεί υπαρκτές ανάγκες συνανθρώπων μας.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 19 Αυγούστου 2013

    […] Ανάρτηση με θέμα “Από λάθος σε λάθη” ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.